"Waiting for something to happen"- Veronica Falls
7Valoració

Un to de pop clàssic, atemporal, senzill i sense estridències sobre unes lletres a estones fosques, així es presentaven els Veronica Falls al 2011 amb el seu disc homònim. Potser no havien inventat la roda i el seu so remetia a molts altres grups, grans noms del pop de dècades passades, però es van fer el seu lloc entre crítica i públic passejant els seus temes per un bon grapat de festivals.

Aquest 2013 estrenen nou treball, “Waiting for something to happen”, una nova recopilació de 13 temes produïda per Rory Attwell, on una vegada més la majoria no arriben als tres minuts i on es repeteix la fórmula que els defineix: corus combinant veu de noia (Roxanne Clifford) i de noi (James Hoare), bones lletres, un so polit de lleugeres guitarres i suau percussió.

"Waiting for something to happen", Veronica Falls

Els canvis i evolucions poden sonar minsos i dosificats, però amb el seu nou disc, sí dóna la sensació de que han fet un pas cap a la llum, que la seva música té un punt més alegre, somiador i juvenil que al disc anterior. Fins i tot en alguns dels talls s’atreveixen a apretar l’accelerador, a donar un ritme més decidit als seus acords i explorar diferents sentiments en les lletres, més que en el seu debut. Així ens deixen talls com “Teenage”, la mateixa “Waiting for something to happen” o “Broken Toy” que són una bona mostra d’aquest estil més enganxós i desenfadat. “Everybody’s changing” o “My Heart Beats” són altres temes a destacar.

Fins i tot quan la lletra retorna als temes més obscurs com a “Buried Alive” aquesta sonoritat equilibra la balança. IndiePop ben escrit i tocat, que no per poc original resulta menys plaent.

Sobre l'autor

El cine em va atrapar abans dels 10, la literatura fantàstica abans dels 12 i el rock i les sèries abans dels 15. La cultura audiovisual va obrir davant meu un món de possibilitats i la meva passió per ella ja no té cura. Addicta sense remei a la música en directe, a la ciència-ficció, a una bona historia i a tot el que la creativitat sigui capaç de regalar-nos. Convençuda de que el món sencer és una aventura plena de tresors per descobrir pels que tenim ànima d’Indiana Jones.

Posts relacionats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X