"Temper Temper" - Bullet for my Valentine
6Valoració

Amb una accidentada carrera que els va obligar a redefinir-se després dels seus inicis com a versionadors de Metallica, els galesos Bullet for my Valentine van assolir el cim de la seva discografia amb el celebrat “Fever” (2010). Ara estrenen 2013 amb nou disc, presentat amb el single homònim “Temper Temper” i una lletra que anuncia que ha arribat l’hora d’explotar (Time to explode).

I tenen voluntat de fer-ho, pujant un punt la qualitat del seu so, tant a nivell vocal com instrumental, i amb una producció correcta. Però el resultat es queda en conjunt de temes que s’encasellen de nou en un metal light bastant comercial que no brilla per ser massa original ni per explorar nous terrenys creatius, i que repeteix fórmula tall rera tall.

"Temper temper", Bullet for my Valentine

Fins i tot les lletres cantades per Matt Tuck semblen en major part sortides d’un manual de la ira a l’ús. A banda del mencionat primer single, podríem destacar la guitarra de “Riot” o l’obertura “Breaking Point”, “Livin’ life (on the edge of a knife)”, o la més melòdica “Dead to the world”.

Però en conjunt “Temper Temper” és un àlbum que reafirma els BFMV com una de les propostes sòlides del gènere que professen entre aquells que ja son fans de la banda, però que difícilment atraurà nous adeptes. Un punt i seguit en que Tuck i els seus hauran d’assumir que no aconseguiran anar més enllà si no es decideixen a abandonar la còmoda posició actual per intentar oferir quelcom més al que ja hem sentit tantes vegades.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies