"Love Songs" - Destiny's Child"Love Songs" - Destiny's Child
5Valoració

9 anys desprès de la publicació del seu darrer treball, Beyoncé, Kelly i Michelle s’han tornat a reunir. Feia temps que hi havia rumors, però no va ser fins principis d’any que a través de la seva pàgina web, Beyoncé anunciava amb un banner immens la tornada de les Destiny’s Child, de les que aviat gaudiríem de nou material.

Però de fet la tornada ha estat poc més que simbòlica, per molt que a la Superbowl d’enguany semblés una altra cosa. El seu nou àlbum, “Love Songs” només conté un tema nou, la resta és una recopilació de temes ja gravats i que, com bé anuncia el títol del disc, tenen com a comú denominador que es tracta de balades dedicades o provocades per aquest, en ocasions, estúpid sentiment. Tan estúpid com, en temps d’Spotifies i Soundcluods, posar-se a editar recopilatoris.

Entre els millors temes seleccionats trobem “Carter 2 U”, “Second Nature”, “Now That She’s Gone”, “Brown Eyes” o “Emotion”. Com a curiositats s’inclouen “Heaven”, un tema extret del disc en solitari de Kelly Rowland “Simply Deep” (2002), i el remix que Timbaland va fer d’un dels temes estrelles del grup: “Say My Name”. El tema nou, “Nuclear”, no és la millor balada de totes, però conté una fantàstica base i un ritme que ens transporta als principis del noranta. Es nota molt la mà de Pharrell Willia, el productor del tema i co-escriptor junt amb la Michelle Williams, James Fauntleroy o Lonny Bereal, qui en companyia de Beyoncé s’encarrega també de la producció vocal.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies