Si esteu enganxats a la saga Dark Hunter esteu d’enhorabona, l’Editorial Plaza & Janés acaba de publicar l’últim títol “Un amor despiadado”, sense cap mena de dubte la podríem considerar com la segona part de l’anterior entrega “La noche de la luna negra”, ja que parteix dels esdeveniments crucials que varen succeir al final d’aquesta. La impressió que m’ha donat com a seguidora és que l’anterior la va tallar i d’una novel•la més extensa n’ha fet dues.

Les sagues ja tenen aquest punt d’anar recuperant fils i trames anteriors, de fer breus homenatges a personatges que ja són coneguts pel lector donant-los un paper secundari en una entrega diferent, de fer gaudir al lector d’un marc històric i d’un paisatge que ja reconeix i en això la Sherrilyn Kenyon és una experta.

Amb la saga “Dark Hunters” ja porta amb aquest 19 títols publicats en castellà i té corda per llarg. L’imaginari de personatges no té límit per a ella, sempre sorprèn aportant noves races de criatures o personatges nous, cosa que s’agraeix, però que suposa un problema pels lectors que de sobte es troben amb un exemplar a les seves mans. Si els hi agrada hauran de fer retrospectiva i començar des d’un principi;  afortunadament els podran trobar a Debols¡llo. No es perdran ja que l’autora va donant explicacions per a lectors novells, però aquests apunts fan que la historia perdi ritme pels seguidors habituals, ja que aquests no necessiten que els recordin aspectes que s’han parlat des del primer títol. Aquest és un punt que deixa als lectors amb bon o aspre regust depenent de la perspectiva que es tingui.

La qualitat narrativa de l’autora està fora de discussió, sinó que els preguntin al milions de seguidors que té per tot el món. Té una visió molt àgil dels esdeveniments, enfila les idees sense deixar espai per respirar provocant un dinamisme que es contagia al lector, incapaç de deixar de llegir.

Els protagonistes d’aquesta entrega són la Samia, una guerrera amazona i caçadora fosca, i el seu enemic natural, un caçador Katagaria, en Dev Peltier del clan dels ossos. Uns personatges amb un caràcter irònic desmesurat marcats pel passat. Uns enemics que hauran de lluitar junts per salvar la humanitat i el món tal i com el coneixem. Tot començarà a agafar cos amb una profecia: “El mal deixa la seva perversa empremta en el cor i en l’ànima. Quan la lluna brilli ensangonada, de dimonis la terra serà inundada”.

Pel meu gust, aquesta és una de les entregues més fluixes de l’autora: li manca profunditat i solidesa per si mateixa, sembla un mer impàs entre l’anterior i la propera que vindrà. Si en sou seguidors ho podreu comprovar per vosaltres mateixos, però també haig de dir que podreu trobar més d’una sorpresa agradable.

Si us esteu preguntat començar o no una saga tan llarga i que té encara moltes pàgines per escriure us diré que no us en penedireu, gaudireu amb les històries i els personatges. Ara bé, us ha d’agradar l’ambient gòtic, els éssers sobrenaturals i tenir una ment força oberta. Molts la descriurien com a novel•la paranormal per noies, però una bona història és per a tothom.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401384493
Pàgines: 317 pàgines
Preu: 16,90 € / 11,99 € (ebook)

Sherrilyn Kenyon s'ha convertit en fenomen internacional gràcies a la seva sèrie dels Caçadors Foscos, amb més de divuit milions d'exemplars venuts a tot el món. Cada nou lliurament d'aquesta saga escala fins al primer lloc de les llistes de llibres més venuts de The New York Times, Publishers Weekly i USA Today.

Amb els Caçadors Foscos, Kenyon ha creat un univers mític, captivador, singular i, sobretot, únic. Els seus protagonistes són herois i déus d'altres temps condemnats a la immortalitat i a una existència perillosa en la nostra època, on han de protegir els mortals dels dimonis i les criatures que els amenacen. Turmentats pel passat, només un amor pur pot tornar allò que creien perdut per sempre: la seva humanitat. Les seves històries, plenes d'acció, risc i sensualitat, guanyen dia a dia nous lectors. La seva web www.darkhunter.com, rep més de 10 milions de visites.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X