"Signed and Sealed in Blood" - The Dropkick Murphys
7Valoració

Amb una carrera que es va anar forjant de mica en mica des de petits locals de Boston, els Dropkick Murphys arriben a aquest 2013 amb 15 anys d’història i el que ja és el seu vuitè disc, a banda de directes i cares B.

Aquests abanderats dels sons irlandesos mesclats amb ritmes punk i hardrock han sabut anar fent passos endavant a cada nou treball que han publicat i aquest “Signed and Sealed in Blood” que veia la llum a mitjans de gener n’és una nova mostra; un conjunt de 12 temes perfecte per conèixer la banda els qui no els conegueu i un disc que tampoc decebrà als que ja n’eren seguidors.

Les potents veus dels Dropkick han creat al llarg de la seva carrera un munt de contagioses cançons que un per defecte imagina cantades en el més tradicional pub irlandès però que traspassen les seves parets a base d’enèrgiques guitarres i bateria.

Dropkick Murphys

En el nou treball han dotat els temes d’un aire més folk, però a la vegada que seguien progressant en les construccions sonores afegint nous instruments com gaites, mandolines o acordions, aconseguint arranjaments més sofisticats i dotant les tornades d’animats corus. “Rose Tattoo”, “Jimmy Collins Wake” o “The Season’s upon us” són alguns dels temes d’un conjunt sòlid i coherent que convida a saltar amb alegria, xocar gerres de cervesa i deixar-se transportar per un moment a Irlanda de la mà d’una banda que segueix abocant passió en cadascun dels seus talls.

El proper 8 de febrer els de Boston passaran pel Razzmatazz i nosaltres ja estem impacients per veure com sonen els seus nous temes en directe.

Sobre l'autor

El cine em va atrapar abans dels 10, la literatura fantàstica abans dels 12 i el rock i les sèries abans dels 15. La cultura audiovisual va obrir davant meu un món de possibilitats i la meva passió per ella ja no té cura. Addicta sense remei a la música en directe, a la ciència-ficció, a una bona historia i a tot el que la creativitat sigui capaç de regalar-nos. Convençuda de que el món sencer és una aventura plena de tresors per descobrir pels que tenim ànima d’Indiana Jones.

Posts relacionats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies