"Number One", "Number Two", "Number Three", "Number Four" i "Number Five" - My Chemical Romance
6Valoració

Els My Chemical Romance han optat per publicar per entregues un conjunt de temes que de fet ja tenien preparats abans del seu anterior disc “Danger Days” però que no s’havien pogut sentir fins ara. Dues cançons al mes durant cinc mesos fins a llençar-ne un total de 10 agrupades sota el concepte ‘Conventional Weapons’ (cadascun dels llençaments porta un dibuix d’una arma a la portada).

El “Number One” obre sense contemplacions amb “Boy Division” amb la veu de Gerrard Way liderant una de les cançons marca de la casa dels MCR més accelerats. L’acompanya “Tomorrow’s money”, un tema més fluix en què la veu i els instruments no acaben de sonar sempre ben coordinats.

Al “Number Two” hi trobem ‘AMBULANCE’ un tema més vocal, amb la veu de Gerrard més pausada i allargant les lletres a l’estil dels primers discs de la banda. El segon tall és “Gun”, una peça que tot i millorar en la segona part acusa de nou els problemes entre veu i instruments i és de les pitjors del compendi.

My chemical romance

El “Number Three” inclou un tema que ja havia corregut pel Youtube enregistrat en directe, ‘The world is ugly’, una balada que en la seva versió enregistrada guanya ritme i perd cruesa respecte a la versió en viu. La peça que l’acompanya és també una balada ‘The light behind my eyes’, més pausada i sentida que l’anterior, i un dels descobriments del conjunt.

A “Number Four” hi trobem els temes amb un ritme més divertit gràcies a ‘Kiss the ring’ i ‘Make room!!!!’, tot i que aquesta segona resulta massa repetitiva en la lletra.

Queda per veure què ens depara el “Number Five” que arribarà al febrer, però en conjunt ‘Conventional weapons’ s’ha de situar en el seu correcte context temporal, com un pont entre l’èpica conceptual sobre la mort de “The Black Parade” (2006) i la hipervitaminada festivitat de “Danger Days” (2010). Ajuntant tots els seus temes no conformaria el millor disc del grup, tot i que potser sí que algún dels seus talls, individualment, haguessin pogut cobrir les mancances del darrer disc, on de fet ja s’hi acaben reconeixent diverses de les opcions instrumentals recollides en els diferents Numbers.

Sobre l'autor

El cine em va atrapar abans dels 10, la literatura fantàstica abans dels 12 i el rock i les sèries abans dels 15. La cultura audiovisual va obrir davant meu un món de possibilitats i la meva passió per ella ja no té cura. Addicta sense remei a la música en directe, a la ciència-ficció, a una bona historia i a tot el que la creativitat sigui capaç de regalar-nos. Convençuda de que el món sencer és una aventura plena de tresors per descobrir pels que tenim ànima d’Indiana Jones.

Posts relacionats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies