"Wolf's Law" - The Joy Formidable
8Valoració

Singles i EPs a banda, The Joy Formidable es van donar a conèixer per la porta gran amb el seu primer llarga durada “The big roar” (2010). Un bon treball de guitarres, lletres acurades i la suau veu de la Ritzy Bryan els van catapultar cap al cim del rock a seguir.

Ara els arriba aquell moment en que els que no es volen quedar en un fenomen indie i s’apunten per grans coses han de confirmar-se o veure com la seva aura es desinfla. I a més amb un disc completament nou, que ja no beu d’anys i anys de peces testades i repolides en directes i treballs menors. Però si algú es preguntava si els TJF mantindrien el nivell, tranquils, perquè a sobre s’han superat a sí mateixos.

The Joy Formidable

O com a mínim han aconseguit facturar un nou disc que potser de primera escolta soni un pèl més estrany que l’anterior, però que obre noves portes pel grup i acaba calant en qui l’escolta. “Wolf’s Law” és un disc encara més ric i complex que l’anterior, amb més varietat que eleva el so i la veu dels The Joy Formidable una mica més amunt. Arrenca amb “This ladder is ours”, encara lligat a la sonoritat del “Big roar”, però a partir d’aquí es pot apreciar l’evolució en peces com ‘Cholla’, ‘Maw Maw Song’ o l’estupenda ‘The Hurdle’. La mostra de com consolidar-se com un dels grans grups de rock indie i alhora seguir prometent noves experiències en només dos discs.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies