Movie 43
1Valoració

Cada cert temps toca aguantar en el cinema una pel·lícula extremadament dolenta, però potser feia molt de temps que no ens havíem d’enfrontar amb un despropòsit de la mida de “Movie 43”. Es tracta d’una producció formada per esquetxos sense gràcia i amb un repartiment fantàstic que no acabes d’entendre com ha participat en aquest subproducte.

Uns adolescents busquen per internet una pel·lícula revolucionària que els pot canviar, “Movie 43”. Durant la recerca es van trobant petites escenes que se suposen impactants i que no estan a l’abast de tothom.

Aquesta premissa tan absolutament lamentable és el fil conductor que encadena les ridícules situacions que ens va plantejant la història. Tenim a uns pares que decideixen educar al seu fill a casa però ho fan de manera extrema (simulant situacions d’assetjament, primers petons,…); en una altra història dos joves segresten a un nan per demanar un rescat en forma d’olla plena de monedes d’or; una tercera planteja una cita de Robin amb diverses noies amb en Batman vigilant sota la taula… Són històries que podrien haver estat plantejades amb gràcia, com una crítica a la nostra societat o amb un sentit de l’humor una mica menys obvi i més elaborat. Però, per contra, cada història és pitjor que l’anterior, amb un desenvolupament de guió poc original i proper a l’infantilisme i una posada en escena simple i poc estimulant.

Els actors fan el que poden però en general estan malament. Hi ha molts actors especialitzats en comèdia que sembla que han perdut la seva capacitat de fer riure i hi ha molts d’altres, que no fan comèdia habitualment però són bons actors, que semblen haver perdut la capacitat de fer una feina decent. En general, un treball molt mediocre.

“Movie 43” no val la pena ni per veure a la televisió. És un espectacle absurd i poc entretingut, no fa gràcia i no diverteix. Us recomano que no perdeu ni un segon del vostre temps perquè no hi ha gairebé res que es pugui salvar.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X