"Fade" - Yo la Tengo
7Valoració

Després del kilomètric recopilatori de bandes sonores “They shoot, we score” (2011) i l’humorístic “Yo La Tengo is Murdering the Classics” (2011), els Yo la Tengo tornen aquest 2013 amb un nou disc de format clàssic.

Fade” és un recull compacte de 10 temes, 45 minuts de música que pot sonar en mode continu sense grans canvis o sobresalts entre cançó i cançó. En el que resulta el seu disc més curt en molt de temps, els de Nova Jersey han afegit major complexitat sonora als nous temes, amb més cordes i superposicions, però segueixen aconseguint que la seva música soni pura, simple, serena, el relaxant ideal per sonar de fons mentre es fa qualsevol altra cosa.

Yo la tengo

Talls com “Stupid Things” en són un clar exponent, amb una melancòlica guitarra convidant al pas a un constant ritme electrònic sobre el que finalment es sobreposa la veu íntima de Ira Kaplan. O encara a “I’ll be around” on el vocalista ni tan sols intenta sobresortir per sobre de la seva pròpia guitarra a la que sembla estar xiuxiejant. Fins i tot a “Before we run”, el tema que tanca el disc i on s’experimenta amb una fanfàrria, aquesta es manté continguda.

Fràgil calidesa sonora que embolcallarà aquells que els vulgueu anar a veure el proper 6 de Març a l’Auditori.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X