"Unorthodox Jukebox" - Bruno Mars
8Valoració

El hawaià Bruno Mars, o Peter Hernández (el seu nom de naixement) publica el seu segon disc, un recull de 10 cançons on ens torna a deixar clares les seves influències. Melodies cuidades i una producció acurada obra en la seva totalitat del mateix equip amb qui va gravar el seu debut “Doo-Wops & Hooligans”.

I si aquell disc estava ple de bones cançons aquest no es queda curt. Michael Jackson, UB40, The Police són algunes de les referències que es poden percebre en un disc amb un so molt dels 80 i en el que les guitarres prenen més protagonisme. Destaquen temes com “Locked Out Of Heaven”, el primer senzill extret de l’àlbum i que clarament veu de la influència de Sting & The Police, o “Treasure”, tot un tresor de so funky que inspira al moviment.

Bruno Mars

Un disc en el que hi ha espai per temes plens de ritme com “Natalie”, dedicat a les xicotes que roben els diners, per balades per ballar agafats com la fantàstica “If I Knew”, i fins i tot, com ja passés en el seu anterior treball, pel reggae amb “Show Me”. No està gens malament com a segon disc d’un noi que sí, té talent i ho demostra.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies