Del 17 de gener al 17 de febrer arriba el My French Film Festival, el millor cinema francès rodat durant ens dos últims anys i que no s’ha pogut veure a les nostres pantalles. Ara es podrà gaudir d’ell a la pantalla de Filmin. Des de la Finestra us oferirem cada setmana un resum del que anem veient en aquest Festival.

Per tercer any consecutiu Filmin ens porta en primícia el My French Film Festival, és a dir, el millor cinema francès rodat durant els dos últims anys, i a més inèdit en el nostre territori fins a la data. Del 17 de gener al 17 de febrer trobareu disponibles en alta definició 11 llargmetratges i 10 curtmetratges en versió original subtitulada al castellà. Comèdies esbojarrades, drames adults, històries romàntiques i joies d’animació que conformen una selecció d’obres necessàries per tot bon cinèfil.

Són pel•lícules premiades en Cannes, Venècia o Toronto que es podran gaudir a Filmin durant un mes i que ens permetrà valorar el panorama del cinema francès, més enllà dels grans èxits que arriben a les nostres pantalles fins al de pressupost elevat. La Secció Oficial del My French Film Festival ens donarà a conèixer films com “Donoma” de Djinn Carrénard, un film de baix pressupost que va seduir al públic del D’A 2012) a divertits exercicis musicals com “Radiostars” de Romain Levy, passant mostres del que es coneix com cinema de la crisi amb “De bon matin” (A Primera Hora) de Jean-Marc Moutout; la quota del cinema sociopolític més greu i combatiu ens arriba de “La Désintégration” (La Desintegración) de Philippe Faucon o la dolorosa road movie en la que el senegalés Moussa Touré a “La Pirogue” (La Piragua).

Tota la secció oficial disponible a Filmin per nomes 15,95€. Els usuaris Premium de filmin a més, podran veure tot el festival a un preu reduït.

 

My French Film Festival 2013

Secció oficial

A competició

 • De bon matin (A Primera Hora) de Jean-Marc Moutout
 • Donoma (Donoma) de Djinn Carrénard
 • Parlez-moi de vous (Hábleme de usted) de Pierre Pinaud
 • La Désintégration (La Desintegración) de Philippe Faucon
 • La Pirogue (La Piragua) de Moussa Touré
 • Louise Wimmer (Louise Wimmer) de Cyril Mennegun
 • Radiostars (Radiostars) de Romain Levy
 • Tous au Larzac (Todos en Larzac) de Christian Rouaud
 • Sport de filles (Un Deporte de chicas) de Patricia Mazuy
 • Une bouteille à la mer (Una botella al mar) de Thierry Binisti

Fora de concurs

 • Les Tontons flingueurs (Gángster a la fuerza) de Georges Lautne
 • Roméo Onze (Romeo Eleven) d’Ivan Grbovic

My French Film Festival 2013

Curtmetratges en competició

 • Double Mixte (Doble mixto) de Vincent Mariette
 • Edmond était un âne (Edmond era un burro) de Franck Dion
 • Le Marin masqué (El marinero enmascarado) de Sophie Letourneur
 • Le Monde à l’envers (El mundo al revés) de Sylvain Desclous
 • Fille du calvaire (Fille du calvaire) de Stéphane Demoustier
 • Le Pays qui n’existe pas (Neverland) de Cécile Ducrocq
 • Ce n’est pas un film de cow-boys (No es una película de vaqueros) de Benjamin Parent
 • Oh Willy… (Oh Willy…) d’Emma De Swaef, Marc Roels
 • Je sens le beat qui monte en moi (Siento que el ritmo se apodera de mí) de Yann Le Quellec
 • Un monde sans femmes (Un mundo sin mujeres) de Guillaume Brac
 • Opasatica (Opasatica) d’Eric Morin

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies