Juego de Tronos Ilustrado
8Valoració

Un volum que impacta tant per dins com per fora. La seva edició amb tapes gravades, al més pur estil d’enquadernació antiga, fa d’ell un imprescindible en tota biblioteca. Un volum de luxe a un preu força raonable, només apte per a fans dels llibres i de la sèrie de HBO “Joc de trons”. Un friki autoregal que no us podreu perdre.

Un recull que ens ajuda a veure la sèrie sense que ens perdem perquè té molts personatges i de vegades se’ns pot escapar alguna cosa o alguna cara, o fins i tot serveix per posar cara als personatges mentre llegim els llibres de la saga “Cançó de gel i foc”. Trobareu els arbres genealògics, els blasons, les cites sobre cada casa i frases concretes de diversos personatges o breus diàlegs que donen peu a punts importants en la historia.

L’univers complet de la sèrie està recollit en aquest volum, que inclou entrevistes als seus creadors i actors protagonistes, fotografies de la gravació de la sèrie, esbossos del seu magnífic vestuari, dissenys preliminars i molts continguts visuals que faran que el lector es submergeixi de ple en el món de la sèrie que ha arrasat en les televisions del món sencer. El llibre comença amb un prefaci on en George R.R.Martin ens parla del pas del paper a la pantalla, seguit per una introducció amb set preguntes a en David Benioff i D.B.Weiss. L’estructura de l’obra es divideix en capítols dedicats a : El mur, Invernalia, El desembarcament del rei, Ponent, Essos.

Sabíeu que la idea de “El mur” s’inspira en el Mur d’Adriano? Aquesta curiositat i moltes d’altres les podreu descobrir en les seves pàgines. La genialitat de la seva estructura rau en la barreja d’aspectes de la novel·la, il·lustracions i imatges de la sèrie. A més trobareu histories de rere la càmera, jocs i bromes entre productors i actors, dissenys de vestuari i moltes altres curiositats.

El format dels escrits tenen similitud amb els escrits medievals, amb lletres molt treballades, amb detalls als peus de pàgines, fulls en tonalitat de papir, volen semblar escrits propis del món imaginari de George R.R Martin. I les fotografies són molt acurades, impactants i molt ben trobades. Realment a mesura que el lector passa les pàgines queda impactat amb la força visual del conjunt.

Si li haig de posar un però és que només se centra en les dues primeres temporades de la sèrie i per tant hi haurà, probablement, més volums, cosa que encarirà el cost final de l’obra. Els capricis a la llarga surten cars, però mentrestant gaudireu d’allò més.


Editorial: Grijalbo
ISBN: 9788425348198
Pàgines: 192 pàgines
Preu: 21,90€

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X