El proper divendres 21 de desembre Razzmatazz ens ofereix l’oportunitat de gaudir dels darrer concerts de la història de Chico y Chica i Hidrogenesse. I és que com tots sabreu ja la fi del món està aquí a la cantonada. Deixant-se guiar per la profecia en un tàndem maia-austrohongarès convertiran la nit “Findelmundo” en un esdeveniment magne.

"FINDELMUNDO" Chico y Chica + Hidrogenesse

Els Chico y Chica aprofitaran per presentar (i ja de pas “acomiadar”) el seu disc “Los estudiosos” (i la seva rapsòdia corresponent), l’àlbum de 7 temes que ells denominen “àlbum de format EMI tecnopop continental” i que inclou temes com “Tú que sabes” o la meva preferida “Quiéreme Doctor”, que segurament sonaran en el seu sempre excèntric directe. Esperem que tinguin també temps per himnes com “Bomba latina”, “Lady Olé” o “Tú, lo que tienes que hacer”.

Hidrogenesse per la seva banda trauran els seus aparells màgics per insuflar en el Razzmatazz la seva música conceptual, com els temes dels seu darrer disc “Un dígito binario dudoso”, àlbum-homenatge al matemàtic Alan Turing. Serà la seva última oportunitat per tornar a demostrar perquè són un dels grups més interessants del panorama actual. A ells els hi permetrem que toquin qualsevol dels seus temes, ja que tots permeten sucar-hi pa.

Pes escalfar motors, aquí teniu una selecció dels seus vídeos.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X