Un Buen Partido
6Valoració

Cada cert temps ve de gust una comèdia romàntica, sobretot si és divertida, com passa amb un ‘Un buen partido’. No inventa res, no innova i no ens proporcionarà cap cosa que no haguem vist milers de vegades però un guió que entreté i uns actors compromesos amb la seva feina ajuden a que el conjunt acabi per guanyar, encara que sigui per la mínima.

George és un ex-jugador de futbol  professional que ha viscut com un playboy durant tota la seva carrera a Europa. En el camí va perdre a la seva dona que va marxar als Estats Units amb el seu fill. Ara, que no acaba de trobar el seu lloc i no té feina, intentarà reprendre la relació amb el seu fill per a que l’acabi veient com el seu pare de veritat. Per aconseguir-ho es convertirà en entrenador de l’equip de futbol en el que juga el seu fill, una feina que sembla ideal per George però que l’acabarà portant més d’un mal de cap.

La pel·lícula no té cap misteri, de principi a fi és completament previsible, fins el punt de que al principi ja tenim bastant clar com acabarà la història. Per aquest costat no tenim massa intriga, però hi ha elements que compensen aquesta falta de sorpreses. La part de comèdia és bastant divertida, amb situacions, embolics i acudits que ens faran somriure i suporten molt bé la part més sentimental i previsible. Els personatges tenen carisma i les relacions entre ells està desenvolupada amb sensatesa, en particular la de George amb el seu fill, un nen bastant més madur del que acostumem a trobar en el cinema nord-americà.

Un buen partido Gerard Butler

El repartiment és el principal punt fort de la pel·lícula. Començant per un Gerard Butler que es creu el seu paper de jugador playboy vingut a menys i que funciona tan bé en els moments de comèdia com els de drama. Està acompanyat per Jessica Biel, una dona amb seny que ha madurat més però que encara conserva una espurna d’atracció per ell. El repartiment el completen Catherine Z. Jones, Uma Thurman, Dennis Quaid o Judy Greer, uns actors de gran nivell que s’impliquen en el projecte i li aporten bones dosis d’humor.

Un buen partido és una pel·lícula amb pocs secrets. Una història d’amor, situacions còmiques, bons sentiments i un repartiment de luxe són les cartes amb les que juga aquesta comèdia romàntica que no sorprèn però si que us farà passar una bona estona en aquests dies de festa.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies