Una pistola en cada mano
8Valoració

Els homes actuals sota el microscopi: les seves crisis, les debilitats, la immaduresa, els dubtes…Vuit homes, que estan al voltant dels 40 anys, enfront els seus problemes, les seves amistats, les seves parelles, els amors i els desamors. “Una pistola en cada mano” , un retrat irònic i emocional en clau de comèdia sobre les febleses i virtuts dels homes d’avui.

Cesc Gay ens porta en la seva última pel·lícula, la sisena -després d’”Hotel Room” (1998), “Kràmpack” (2000), “En la Ciutat” (2003), “Ficció” (2006) i “V.O.S.” (2009)-, “Una pistola en cada mano” amb un repartiment llarg i una acumulació dels rostres més importants del cinema actual com Luis Tosar, Ricardo Darín, Eduardo Noriega, Candela Peña, Eduard Fernández, Leonardo Sbaraglia, Javier Cámara, Clara Segura, Cayetana Guillén Cuervo, Jordi Mollà, Alberto San Juan i Leonor Watling.

"Una pistola en cada mano" Cesc Gay

Així coneixem a J. (Leonardo Sbaraglia) deprimit i carn de psicoanalista malgrat que ho té tot. J es troba a I. (Eduard Fernández) que no té res però dorm com un bebè malgrat haver tornat a casa de la seva mare amb el seu gat. S. (Javier Cámara) aborda a la seva ex dona Elena (Clara Segura) en un intent de tornar amb ella dos anys després. G. (Ricardo Darín) cerca, amb ajuda d’ansiolítics, entendre per quina raó la seva dona té una aventura i es troba amb L. (Luis Tosar) qui passeja el gos de la seva ex. P. (Eduardo Noriega) pretén seduir a la seva companya Mamen (Candela Peña). Maria i Sara (Leonor Watling – Cayetana Guillén Corb) intercanvien als seus marits (Jordi Mollà – Alberto San Juan) en un intent que cadascun descobreixi les intimitats de l’altre. Vuit homes al voltant dels 40 que, desconcertats i perplexos, es veuen embolicats en situacions quotidianes que reflecteixen el seu principal conflicte: la crisi d’identitat masculina. La seva incapacitat per a expressar el que senten els condueix a situacions còmiques i patètiques que deixen atònites a les dones. Un film coral que radiografia la vida sentimental d’uns homes… i d’algunes dones.

"Una pistola en cada mano" Cesc Gay

Cesc Gay és un cineasta i guionista que destaca pel seu llenguatge cinematogràfic personal i la profunda mirada que aplica sobre els personatges que retrata. Un cronista especialitzat en urbanites i en classe mitja, que ara fixa la seva mirada en el gènere masculí i ens porta “Una pistola en cada mano”, un film que en clau de comèdia, irònic i sense compassió posat el dit a la nafra, o millor dit sobre les mancances, debilitats i altres “virtuts” dels homes d’avui: perduts i confusos a la recerca d’una nova identitat.

Estructurada en capítols, en petites històries amb protagonistes canviants, amb uns actors en estat de gràcia, on anem trobant temàtiques diferents que els afecten. Són episodis quotidians, propers, fàcils d’identificar i sentir-se identificat (tant si ets home com si no) tractats amb petites dosis d’humor i ironia que permet gaudir des de la butaca d’aquest cinema personal, d’actors i sense sobresalts.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies