Un grup de música escalfa l’escenari dels Lax’n’Busto. Som a les Cotxeres de Sants. No només remouen els instruments, sinó que sacsegen al públic. Són catalans. Són joves. Són originals. Parlem de cinc nois. Parlem de rock en tota regla.

L’any 2011 passaven de Unknown a Desconeguts. Es van iniciar al voltant del 2008, quatre nois d’uns setze anys tot fent soroll. El posterior canvi de nom va ser a causa d’un canvi de filosofia del grup i dels seus objectius. Ja han passat per Razzmatazz, BeCool entre d’altres. Busquen la frescor en l’atmosfera del rock català. Estan a un pas de fer un salt gegant.

Comencen amb una introducció suficientment potent com per fer saltar a la gent i fer notar que ja han aterrat a l’escenari. Tot seguit un tema propi, Fill de la Ciutat, interpretat per Arnau Marimón, de veu mig trencada alhora que penetrant, mentre a les mans hi domina la guitarra. Així el concert avança, durant una molt bona hora, conduïda a traves d’una línia energètica que augmenta i augmenta cada cop més. Doncs deixa a un mateix eufòric, i amb ganes de més, a l’acabar.

Combinen composicions originals del grup com són Animal i Viure amb versions d’altres grups – Camins – o fins i tot musicals – Mar i Cel. També sorgeix l’oportunitat d’introduir-hi una versió que de lluny anima a tots i cada un dels allà presents: El Meu Avi. Ara bé, tot ben adaptat al rock en la seva exquisida puresa. L’altra veu portant del grup, David Férriz, s’exposa davant del públic, dits fluint pel teclat, amb les mateixes ganes i capacitat comunicativa que ho fa Marimón i la resta dels músics. Enric Botella al baix; Edu Monroy a la guitarra i als cors; i finalment la base rítmica de la bateria sota les ordres de David Bofill.

Els Desconeguts en directe.

Si destaquen per alguna cosa és per la qualitat de les composicions i al mateix temps per com les saben transmetre a base de sinceritat cap a aquells qui els escolten. Un plaer descobrir que pugen generacions musicals com Desconeguts.

Web oficial: Setlist
1. Intro 2. Fill de la Ciutat 3. Va Txell 4. El Meu Avi 5. Intoxicat 6. I Love R’N’R 7. Bon Dia 8. Qui Sap 9. Layla 10. Sweet Dreams 11. Mar i Cel 12. Tots Som Res 13. Camins 14. Al Mar 15. No Hi Ets 16. Pirates del Carib 17. Viure 18.  Conill 19. Tetris 20. L’Estaca 21. Bola de Drac 22. Presó del Reo de França 23. Seven Nation Army 24. Animal

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies