"Reflectida en tu" de Silvia Day
5Valoració

Segona entrega de la trilogia que Sylvia Day va començar amb “No t’amago res” i que trobarà el seu final a “Entwined whith you” que s’espera pel mes de desembre, un parell de mesos en que donarà temps al boca-boca i enganxarà a un gran públic femení.

És molt agradable retrobar-te amb personatges que ja coneixes i veure com evolucionen, tant per bé com per mal, tant en la seva llum com en la seva foscor. L’autora introdueix un parell de personatges secundaris que potser obtindran un major espectre en la propera entrega, però manté l’estatus atorgat a cada personatge. Els principals segueixen mantenint el fil conductor de la novel·la i, tot i que, alguns secundaris es comencen a mostrar una mica més, no sobresurten en excés.

Tot continua girant sobre el món que l’Eva i en Gideon s’han creat, la seva petita bombolla on troben la felicitat l’un amb l’altre, però que són incompresos per la resta. Continuen arrossegant els seus fantasmes del passat. A “No t’amago res” vàrem descobrir el passat turmentat de l’Eva i com aquest l’ha marcat, ara a “Reflectida en tu” descobrirem molts dels fantasmes del passat d’en Gideon. Per primera vegada els dos protagonistes estaran en igual de condicions enfront el lector.

Quan parlem d’una saga o trilogia en aquest cas, s’acostumen a entrellaçar diverses històries i, fins i tot, generes. En aquest cas l’autora introdueix un cop d’afecte de novel·la negra, una agressió i un homicidi, però és una línia argumental que cau pel seu propi pes. Com a història que serveix per marcar fites a la història principal, està força bé, però si sou lectors de novel·la negra, trigareu un màxim de deu segons en esbrinar que ha passat, no amb pèls i senyals però qui i com de ben segur.

La seva lectura és captivadora, enganxa i és amena, gràcies a l’esforç de l’autora en donar molt dinamisme als diàlegs i a moure molt els personatges dins seu. En tot moment sabem que pensen, que fan, que volen i fins a quin punt estan decidits a arriscar-ho tot.

En la lectura d’aquesta novel·la ja no val tenir en ment si s’assembla o no a una altre trilogia, ja que si us va captivar la primera part, va ser per ella mateixa i per això us pot interessar aquesta i la propera. La impressió que m’ha donat “Reflectida en tu” és un relaxament lleuger en el to, pot ser subjectiu, o podria ser que l’autora faci servir aquesta part com a fil d’unió entre l’inici i el final, els principis aporten novetat i els finals acostumen a ser molt rodons i complerts, però la unió entre elles pot trontollar una mica.

Ara ja només ens queda esperar uns mesos per veure com acaba la historia entre el megalòman Gideon i l’exasperant Eva. Podran superar el passat i crear un brillant futur?


Editorial: Columna
ISBN: 9788466415910
Pàgines: 411
Preu: 17,90 €

Sylvia Day és l’autora de més d’una dotzena de best-sellers de diversos subgèneres –literatura contemporània, fantasia, històrica, futurista, de ciència ficció, de suspens romàntic, romàntica paranormal i fantasia urbana –, escrits amb tres pseudònims diferents. La seva feina ha aparegut a les llistes de best-sellers més importants: The New York Times, Usa Today, Publishers Weekly, Wall Street Journal, Washington Post, Globe i Daily Mail.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X