Cuando el diablo piensa
6Valoració

“Cuando el diablo piensa” és el darrer espectacle de Luis Pardo, “Psicho-Mag” i  mentalista. Es pot veure a la sala Muntaner, de moment sense data final. Amb una ambientació fosca i de terror, Luis Pardo pretén arribar a connectar amb els espectadors, la seva ment i altres energies (del més enllà).

El show, tot i tenir un format original, no deixa de ser un clàssic, ja que manté l’essència del mentalisme de començaments del segle XX. Llegir la ment dels espectadors, endevinar objectes aleatoris, parlar amb el més enllà i fins i tot escapar-se de la mort són alguns dels efectes que podem gaudir durant el show. El fil conductor és el Diable, que ens vigila des de l’altre banda de la pantalla de projecció. Un vídeo amb algunes cares conegudes que va donant continuïtat a l’espectacle.

L’espectacle es ven com una experiència “mes enllà del mentalisme“. Com el primer espectacle de mentalisme i terror psicològic del món. Telepatia, risc extrem, hipnosis extrema, prediccions impossibles, energies misterioses són alguns dels reclams de l’espectacle. Amb aquestes expectatives, l’espectador es fa a la idea que allò que veurà serà impressionant, es prepara psicològicament per no sortir corrent del teatre. No hi ha gens pitjor que arribar a un nivell alt d’expectatives i que la realitat no s’ajusti a elles…

Potser créixer amb Anthony Blake i el seu “no intentin fer això a casa” ajuda a prendre’s el poder de la ment amb un cert escepticisme. Si, jo també vaig intentar doblegar una cullera davant de la televisió amb el “Un, dos, tres” de fons. Així doncs, no m’hagués important veure un efecte d’hipnosis extrema, i si cal, sortir a fer “la gallina” a l’escenari. Viure per creure.

Cuando el diablo piensa Luis Pardo

L’escenografia està formada per elements del cinema de terror i la seva iconografia: esquelets, nines de porcellana, etc. La il·luminació va donant intensitat i dramatisme a l’espectacle. Sense oblidar-nos del fum, un clàssic a les actuacions de misteri. La música de fons, intrigant i tètrica, acompanya ben bé  tota l’estona. I les projeccions alternant el vídeo del diable, ben carregat d’efectes especials, i projeccions del directe, per poder veure millor que no hi ha trampa ni cartró.

Si vols passar una bona estona i fins i tot sorprendre’t, aquest espectacle és molt recomanable. Si el que busques son sensacions realment increïbles o derrocar el teu escepticisme, pot ser no tant…


Es pot veure a: Sala Muntaner
Text: Luis Pardo
Intèrprets: Luis Pardo

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies