Amor, molt d’amor. Això professa el nou disc de Mika “The Origin of Love”, a la venda des del passat setembre. Un disc farcit d’himnes que inclou col·laboracions de Pharrell Williams, Nick Littlemore dels Empire of the Sun, Benny Benassi o William Orbit entre d’altres. Segurament ja coneixereu el hit que encapçala la llista de senzills parits des de “The Origin of Love”: “Celebrate”.

Qui està també de celebració és la sala Razzmatazz, que fa 12 anyets i des del 29 d’octubre fins el 22 de desembre ho estarà celebrant amb un bon grapat de concerts molt interessants. Entre ells el de Mika, que torna a Barcelona el proper 20 de novembre per fer gala de les seves aptituds vocals, encisar-nos amb la seva acurada posada en escena i fer-nos ballar amb el seu pop efervescent i els seus ritmes enganxosos.

Mika & Razzmatazz de celebració

Així que nosaltres no podíem ser menys i ens unim a aquesta gran celebració amb aquesta sel·lecció d’alguns del millors videoclips del cantant libanès. Un top10 de temes que segurament sonaran en el seu directe i que ja formen part de la banda sonora de les nostre vides.

10. Lollipop

"Lollipop" de Mika

9. Love Today

"Love Today" de Mika

8. Grace Kelly

"Grace Kelly" de Mika

7. Big Girl (You Are Beautiful)

"Big Girl (You're Are Beautiful)"

6. Happy Ending

"Happy Ending" de Mika

5. We Are Golden

"We Are Golden" de Mika

4. Celebrate

"Celebrate" de Mika

3. Rain

"Rain" de Mika

2. Blame It On The Girls

"Blame It On The Girls" de Mika

1. Relax, Take It Easy

"Relax, Take It Easy" de Mika

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies