"La luna del leopardo" de Nalini Singh
6Valoració

L’esperada quarta entrega de la sèrie paranormal Psi / Canviants és la novel·la més humana de totes. Fins ara l’autora s’havia centrat molt en el món dels Psi (éssers que han deixat enrere la seva humanitat) i els canviants (éssers que es poden transformar en anòmals), dos mons absolutament oposats l’un de l’altre. En aquesta entrega trobarem com a eix central els humans, el triumvirat que s’aconseguirà aportar estabilitat i un punt entremig en la confrontació.

Un fantasma del passat torna a reaparèixer en la vida d’un canviant lleopard, i l’obligarà a replantejar els seus instints animals.

En Clay, és un sentinella del clan de DarkRiver, un clan de canviants. Era molt jove quan el seu amor i el seu instint protector van impulsar a matar l’home que havia abusat de la petita Tally, la seva millor amiga, una nena humana. El pas pel correccional va acabar d’anul·lar la seva herència materna, tendra i humana, suplantant-la per la feresa felina heretada del seu pare, un canviant lleopard. Tally també va quedar marcada per sempre per la violència del seu padrastre i l’atac salvatge que va acabar amb la seva vida i que ella va presenciar. Però ara, després de deixar enrere uns anys turbulents, dedica tot el seu temps i energies a ajudar els nens del carrer. Quan els seus protegits comencen a desaparèixer, decideix recórrer de nou a Clay.

Ara, dues dècades després d’aquells terribles incidents en què tots dos es van veure implicats, Clay i Tally s’uneixen de nou en una cursa contra-rellotge per salvar vides innocents. Però abans han de ser capaços de superar el passat, a canvi de no perdre el tresor més preuat que comparteixen.

Els humans són les besties més cruels amb els seus fills, aquesta és una de les conclusions que s’amaguen rere la parafernàlia d’éssers sobrenaturals. L’autora recull el fil que havia fet servir per teixir les entregues anteriors i ens torna a mostrar un món futur, un món convuls, un món que està canviant.

El que fascina d’aquesta autora és la seva senzillesa per mostrar fets normals, quotidians, amb el toc sobrenatural que li dona un caire més perillós i intrigant. Una combinació dinàmica que enganxa al lector i el transporta tant a la fredor de la societat psi com a la calidesa dels clans.

La trama que s’amaga pàgina rere pàgina, és un retrat cruel de la nostra societat, una societat que pot arribar a ser cruel amb els més indefensos, els nens, les víctimes més vulnerables i que necessiten d’algú que realment cregui en ells i els doni la mà per caminar pel món, i sobretot els ajudi a superar el passat per poder gaudir d’una vida plena i un futur segur.

Recomanable pels novells i pels seguidors, encara que és preferible haver llegit els anteriors, ja que no aprofundeix gaire en els personatges secundaris i que han sigut els principals en les histories anteriors.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401384486
Pàgines: 427
Preu: 18,90 € (E-Book: 12,99 €)

Nalini Singh ha entrat en el reduït grup de grans escriptores del gènere de romàntica paranormal i d'urban fantasy - com Sherrilyn Kenyon, Charlaine Harris, J. R. Ward, Patricia Briggs i Christine Feehan - gràcies a la sèrie «Psi / Canviants», que va iniciar amb “La nit del caçador”, “La nit del jaguar” i “Carícies de gel”, publicades per Plaza & Janés, i que continua amb “La lluna del lleopard”. Amb aquesta saga i la de «El Gremi dels Caçadors», publicada per Debolsillo, Nalini Singh ha escalat a les llistes de best sellers dels Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya, ha guanyat nombrosos premis espanyols i internacionals del gènere i, sobretot , el favor dels lectors. Nalini Singh va néixer a Fiji i es va criar a Nova Zelanda. Va viure al Japó durant tres anys, al llarg dels quals va aprofitar per viatjar i conèixer altres països asiàtics. Ha treballat com a advocada, bibliotecària, professora d'anglès, en una fàbrica de dolços i en un banc, i no necessàriament per aquest ordre. En l'actualitat resideix a Nova Zelanda i es dedica exclusivament a escriure.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies