"La misión del embajador" de Trudi Canavan
6Valoració

La misión del embajador” és el primer lliurament d’una apassionant nova trilogia fantàstica que reprèn les aventures de Sonea dues dècades després de les «Cròniques del mag negre», la saga amb la qual Canavan ha captivat centenars de milers de lectors a tot el món.

L’autora segueix fidel a l’estil i al ritme de la saga anterior, cosa que ajuda molt al lector a tornar a entrar en situació. Amb aquesta novel·la l’autora pretén mostrar-nos Kyralia i El Gremi vint anys més tard, a la Sonea com a mare de mitjana edat, i les conseqüències de la Purga, les directius del Gremi i la vida dels Lladres, entre moltes d’altres qüestions que s’aniran tancant i que varen ser obertes a “El Gran Lord”.

El món ha canviat i els personatges principals són més madurs i tenen noves responsabilitats. La vida no els ha tractat a tots de la mateixa manera, però el nou present continuarà mostrant nous perills i descobrint nous secrets.

La historia continua centrant-se en Lorkin, fill del difunt Gran Lord Akkarin, salvador de la ciutat, i de Sonea, cèlebre maga negra d’orígens humils. Ell vol estar a l’altura d’aquest llegat d’heroisme i aventures, i deixar la seva empremta en el món. Per això es presenta voluntari per assistir a Dannyl en el seu nou càrrec d’ambaixador del Gremi en Sachaka, un país que segueix governat per cruels mags negres.

Quan arriba la notícia que Lorkin ha desaparegut, Sonea està ansiosa per sortir a buscar, però sap d’abandonar la ciutat li costaria el desterrament de per vida. A més, el seu amic Cery necessita ajuda. Gairebé tots els membres de la seva família han estat víctimes d’assassinats, els últims d’una onada de morts que assola als líders dels Lladres. Aviat Cery descobreix indicis que el misteriós Caçalladres recorre a la màgia.

Potser un membre del Gremi obeeix a un impuls justicier per eliminar els Lladres un per un, o potser torna a rondar un renegat pels carrers d’Imardin. Però aquesta vegada té un control absolut sobre els seus poders màgics … i està disposat a usar-los per matar.

S’agraeix a l’autora el glossari que ens adjunta al final, on els fidels de la saga podran refrescar la memòria i als nou vinguts no perdre’s en l’entrellat d’un vocabulari molt ric on s’inclouen els noms d’animals, plantes, menjars, feines, vestuari i una breu definició dels països i pobles de la regió.

Per aquells que esteu a punt de descobrir la Trudi Canavan i el seu món, teniu molta sort, podeu començar per “La Maga” i seguir amb la trilogia de les “Cròniques del mag negre”. Cosa que els seguidors d’ella no vàrem poder fer en ordre cronològic.

Benvinguts al món màgic.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401352966
Pàgines: 499
Preu: 19,90€ (EPUB: 12,99€)

Trudi Canavan viu a Melbourne, Austràlia. La seva òpera prima, les «Cròniques del mag negre» (trilogia conformada per El Gremio dels Mags, La aprenent i El Gran Lord, publicada en castellà per DeBolsillo), va destacar com un fenomen internacional de vendes i els drets de traducció s'han cedit per una vintena d'idiomes. Posteriorment es va publicar la trilogia «Age of the Five». A aquests llibres va seguir “La maga” (Plaza & Janés, 2012), que narra els orígens de l'univers de les «Cròniques del mag negre» i va ser guardonat el 2009 amb el Premi Aurealis a la Millor Novel·la Fantàstica. 
La missió de l'ambaixador és el primer volum de l'esperada trilogia de "L'espia traïdora», seqüela de les «Cròniques del mag negre». El segon llibre de la saga va romandre durant diverses setmanes en les llistes de més venuts al Regne Unit, el que ha generat grans expectatives per a la tercera part, la publicació en anglès està prevista per a l'estiu de 2013. Canavan ja s'ha confirmat com una de les grans veus de la literatura fantàstica mundial, i està actualment escrivint una nova sèrie ambientada en un univers inèdit.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X