“La noche de la luna negra” de Sherrilyn Kenyon
6Valoració

Amb “La noche de la luna negra”, Sherrilyn Kenyon arriba a la entrega número divuit de la saga dels “Dark Hunters”, i pel que sembla li queda corda per llarg. Ja ens ha presentat l’imaginari complert de personatges, encara que és possible que guardi un as sota la màniga, tenim centenars de races de dimonis, deus de diversos panteons, daimons i caçadors foscos, éssers sobrenaturals i simples mortals, i en aquesta entrega el lector es trobarà submergit en la historia entre un caçador Arcadi i un caçador Katagaria.

En Fang Kattalakis no és un llop qualsevol, és el germà de dos dels membres més poderosos del Omegrion, el consell que dicta les lleis dels Caçadors arcadis i Katagarians. Quan la guerra esclata entre els licantrops, tots hauran d’escollir en quin bàndol lluitar. Els enemics es convertiran en aliats i en Fang veurà estrictament prohibit la seva veritable passió …

Quan l’Aimée Peltier, la caçadora Arcàdia a qui Fang estima, és acusada de trair la seva gent ell serà la seva última esperança. Però per salvar-la, haurà de vulnerar les lleis dels seus i trencar la confiança que els seus germans han dipositat en ell.

Amb aquesta saga ja no podem tractar de convèncer cap nou lector, l’autora tracta els seus personatges amb introduccions prou acurades per que cada novel·la tingui un sentit propi i es pugui llegir de manera individual. Però en aquest cas jo no ho recomano, aquesta entrega en especial s’entrellaça de manera molt directa amb dues anteriors, per una banda amb “El juego de la noche”, l’entrega numero sis i per l’altre amb “Desnuda la noche”, l’entrega numero nou. Si el lector ja les ha llegit podrà comprendre amb molta més amplitud i complexitat l’univers que es desperta en aquesta novel·la. Si la considerem independent perd molt de carisma i profunditat. Fins i tot, serè agosarada i diré que per un seguidor fidel de la saga, hi ha un volum perdut pel mig, que els Estats Units si s’ha publicat com a història curta amb d’altres de diversos autors i aquí no el tenim editat a no ser que busqueu per internet.

“La noche de la luna negra”, Sherrilyn Kenyon

El món màgic que ambienta “La noche de la luna negra” no deixa al lector indiferent, més que mai es posa de manifest la importància de l’ànima humana com l’àncora que ens manté a la Terra, un ésser sense ànima no és més que una closca buida. La bondat ha de superar molts obstacles i la família és un eix molt important entre tots els personatges, no parlo només de la família de sang, sinó també de la que creem i la que acollim en el nostre cor. Aquest eix ajuda a què moltes històries conflueixin sense desvirtuar als personatges de manera individual.

Dinàmica, explosiva, atrevida, fosca, dura i sanguinolenta, aquests són només alguns dels adjectius que es poden aportar a la descripció de la historia. Esteu preparats per descobrir que succeeix quan es trenquen regles mil·lenàries? Sorgirà un perillós conflicte sense precedents, i ja res tornarà a ser com abans. Si esteu preparats aquesta és la vostra novel·la.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401384339
Pàgines: 428
Preu: 17,90 €

Sherrilyn Kenyon s'ha convertit en fenomen internacional gràcies a la seva sèrie dels Caçadors Foscos, amb més de divuit milions d'exemplars venuts a tot el món. Cada nou lliurament d'aquesta saga escala fins al primer lloc de les llistes de llibres més venuts de The New York Times, Publishers Weekly i USA Today.
Amb els Caçadors Foscos, Kenyon ha creat un univers mític, captivador, singular i, sobretot, únic. Els seus protagonistes són herois i déus d'altres temps condemnats a la immortalitat i a una existència perillosa en la nostra època, on han de protegir els mortals dels dimonis i les criatures que els amenacen. Turmentats pel passat, només un amor pur pot tornar allò que creien perdut per sempre: la seva humanitat. Les seves històries, plenes d'acció, risc i sensualitat, guanyen dia a dia nous lectors. La seva web http://dark-hunter.com/, rep més de 10 milions de visites.
Sherrilyn Kenyon viu als afores de Nashville. Coneix bé als homes: va créixer entre vuit germans, està casada i té tres fills homes. Per combatre l'excés de testosterona al seu voltant té la millor arma: el sentit de l'humor.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies