Hotel Transilvania
7Valoració

Arriba una nova proposta d’animació infantil que sense cap dubte tornarà a omplir les sales de cinema prometent molta diversió pels petits però també pels adults que inevitablement els han d’acompanyar. Genndy Tartakovsky (creador de “Samurai Jack”, “El laboratorio de Dexter” o “Star Wars: Clone Wars”) ens presenta una pel·lícula en la que els protagonistes són els monstres més clàssics, Dràcula, Frankenstein o l’Home Llop entre altres, que viuen allunyats dels homes per evitar conflictes amb ells.

Dràcula ha creat el refugi perfecte per als monstres i les seves famílies, un hotel amagat on poden trobar protecció i descansar de la persecució dels homes. Tot funciona a la perfecció fins que un dia apareix un noi en busca d’aventures que pretén allotjar-se a l’Hotel Transilvania. El problema es complica quan Mavis, la filla de Dràcula, sent cert interès pel noi.

Hotel Transilvania és un film principalment dirigit al públic infantil. Té una trama senzilla que busca que els nens i adolescents s’identifiquin amb la noia protagonista i trobin en Dràcula el reflex d’un pare protector. L’humor és, en general, bastant blanc i en gran part del metratge comprensible fins i tot pels més petits i la història no busca reflexions més enllà de l’obvi conflicte generacional i de la por a allò desconegut. Tot i així, aquest plantejament més encaminat a entretenir als més joves no suposarà cap problema pels adults perquè es tracta d’una pel·lícula entretinguda i que té acudits divertits. Amb un ritme continu i sense davallades, l’hora i mitja de metratge passa en un sospir, cosa que no es pot dir de moltes de les produccions que arriben a les nostres cartelleres.

Hotel Transilvania

L’animació és excel·lent, amb un disseny de personatges caricaturesc però molt sòlid. Es nota que es buscava no espantar i ensenyar la cara més amable d’uns personatges presents en produccions en terror. Així el que Hotel Transilvania ens acaba deixant són uns monstres totalment encantadors, tant que no t’importaria emportar-te aquests Frankenstein o Dràcula a casa. Tècnicament la pel·lícula demostra l’alt nivell de l’animació actual amb unes fantàstiques escenes d’acció plenes de persecucions i d’elements que es distribueixen per la pantalla amb equilibri i gran sentit narratiu. El passat de Genndy Tartakovsky és de gran utilitat a l’hora de dirigir una pel·lícula que recorda, en diferents fases, als seus embogits dibuixos animats on destacaven les seqüències d’acció sense gairebé diàlegs.

Si opteu per la versió doblada tindreu l’oportunitat de gaudir d’una gran quantitat de convidats especials com Alaska, Mario Vaquerizo, Santiago Segura o Clara Lago. Tot i que no escoltareu a Adam Sandler o Selena Gómez, la feina de doblatge que s’ha fet en aquesta pel·lícula és bona i té molta personalitat.

Hotel Transilvania és un notable producte d’entreteniment per tots els públics. Nens i adults se sentiran ràpidament atrets pel món de fantasia lluny del terror que ens proposa Tartakovsky i gaudiran d’una bona estona d’acció i acudits.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies