Aprofitant que Juan Antonio Bayona (Barcelona, 1975), Jota en el món del cinema, es passeja per Sitges, al costat de Tom Holland, parlem amb ell de la seva última pel·lícula. Estrena “Lo imposible”, un film que parteix d’una història real, la d’una família que va sobreviure al tsunami tailandès de 2004, i que esdevé una reflexió colpidora sobre la pèrdua, la importància dels vincles afectius i la condició humana. Protagonitzada per Ewan McGregor i Naomi Wats, la pel·lícula ha recollit crítiques favorables pels festivals per on ha passat, tant de la crítica com del públic.

Juan Antonio Bayona, Tom Holland, Lo imposible

Amb una trajectòria impecable com a director de curts i realitzador de videoclips, debuta en el llargmetratge amb “El orfanato” (2007). Èxit esclatant de taquilla, guanyadora de set premis Goya i amb una important repercussió a nivell internacional, “El orfanato” va convertir el cineasta en una figura clau del nou cinema fantàstic i de terror de l’estat espanyol.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies