Operetta
9Valoració

Sí, ja era hora. L’òpera ja és a l’abast de tothom, i s’ho devem a “Operetta”, l’espectacle teatral que aglutina 25 cantants-actors de la companyia Cor de Teatre dirigits per Jordi Purtí i David Costa. Una experiència que ens submergeix de manera rigorosa però sobretot divertidíssima en el genere operístic.

De fet ja fa més d’un any que “Operetta” volta per l’escena teatral. Des del seus inicis al Teatre Nacional de Catalunya no ha parat d’acumular reconeixements i èxit, trepitjant escenaris com els del Teatre Poliorama de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu o del Festival d’Avinyó, convertint-se en un dels espectacles més aplaudits de l’edició d’enguany. I no és per menys, ja que “Operetta” combina de forma magistral música, teatre i humor. Ara tenim una nova oportunitat de descobrir (o redescobrir) aquesta obra al Teatre Victòria, fins el 4 de novembre.

Prenent com a base un corregut pels passatges més populars de Verdi, Rossini, Bellini, Mozart, Bizet, Wagner, Saint-Saëns, Mussorgsky i Offenbach, “Operetta” exprimeix el Cor de Teatre per omplir la sala d’excel·lents veus a capella. Cant coral i grans exposicions solistes que posen de manifest el talent acumulat d’alt de l’escenari.

Però com en temps dels “Merrie Melodies”, aquesta base musical es presenta magnificada gràcies a la besant clown del Cor de Teatre, que recorrent a la interpretació de situacions més o menys quotidianes dibuixen un arc de Sant Martí ple de força visual, expressivitat i comèdia, fent una demostració d’elegància i màgia escènica que arriba a tots els públics, però que sobretot manifesta respecte i una gran passió al gènere operístic. Una passió que acaba essent contagiosa.

El Cor de Teatre a "Operetta".

Una oportunitat única de treure’s “la por” a l’òpera, i gaudir d’un show de ritme impecable i estructura rodona (vet aquí el piano màgic utilitzat de manera magistral). Imaginació, rialles i sorpreses que faran superar totes les expectatives.


Es pot veure a: Teatre Victoria
Intèrprets: Cor de Teatre

Operetta Repertori

 • Marxa triomfal d’Aida, Giuseppe Verdi
 • Obertura de Guillem Tell, Gioachino Rossini
 • Casta Diva de Norma, Vicenzo Bellini
 • Escena de la coronació de Boris Godunov, Modest Mussorgsky
 • Mi par d’esser con la testa d’El barber de Sevilla, Gioachino Rossini
 • Habanera de Carmen, Georges Bizet
 • Brindis de La Traviata, Giuseppe Verdi
 • Duet Papageno-Papagena de La flauta màgica, Wolfgang Amadeus Mozart
 • Cor d’esclaus de Nabucco, Giuseppe Verdi
 • Cor del Toréador de Carmen, Georges Bizet
 • Mon coeur s’ouvre à ta voix de Samsó i Dalila, Camille Saint Saëns
 • Cor de gitanos d’Il Trovatore, Giuseppe Verdi
 • Cor dels pelegrins de Tannhäuser, Richard Wagner
 • Galop infernal d’Orfeu als inferns, Jacques Offenbach
 • Belle nuit, o nuit d’amour (Barcarola) d’Els contes d’Hoffmann, Jacques Offenbach
Tots els arranjaments són de Pere Mateu Xiberta, excepte l’Escena de la coronació de Boris Godunov, el Cor d’esclaus de Nabucco i el Cor de gitanos d’Il Trovatore, d’Esteve Palet Mir

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies