Assassin's Creed
6Valoració

Ja podem gaudir a les nostres mans de el nou còmic inspirat en el popular videojoc “Assassin’s Creed”, aprofitant el llançament d’”Assassin’s Creed III” tant per PC com per a diverses consoles, de la mÀ de Planeta deAgostini. Amb un guió d’Éric Corbeyran (La Banda Bómbice, Weëna) i amb els dibuixos de Djillali Defali (Uchronies), “Desmond” es la primera part d’una trilogia inèdita centrada en els protagonistes del joc. La publicació de la segona entrega està prevista per el mes de novembre.

Tot i comptar amb un guió impecable, aquesta adaptació en còmic del popular joc, potser farà que els fans trobin a faltar la llibertat que joc ofereix per poder interpretar múltiples girs. “Assassin’s Creed: Desmond” bàsicament és una introducció del que podrem esperar en les dues següents entregues i que formaran un tot molt complert. Cal recordar que l’univers d’ “Assassin’s Creed” esta molt desenvolupat gracies a les evolucions del joc i dels personatges. Ara bé, al formular-ho d’aquesta manera es apte tant per fans com a per a tots els públics, atraient al que seran nous seguidors de la saga. A part d’aquestes consideracions el guió te força per sÍ mateix, és dinàmic i concís, i aconsegueix que el lector desitgi més.

Els dibuixos són molt expressius, fent alhora una doble funció: acompanyen i narren la història de manera que queda perfectament retratada la personalitat i les emocions de cada un dels personatges alhora que mostren unes fisonomies tractades amb un acorament exagerat. Semblen retrats dels millors pintors de principis del segle passat. No te gaire a envejar a l’acurat tractament dels videojocs.

Embolcallat en una atmosfera sèpia i tons del blanc al negre crea el clima perfecte per  la part de la trama més freda i asèptica i l’ús dels ocres i vermellosos acompanyen la trama més sanguinària.

Vinyeta de "Assassin's Creed", dibuix de Djillali Defali

L’aventura en la que acompanyarem a en Desmond ens portarà des de el Segle III dC amb la presencia d’Aquilus, fill de Lucius, a Terra Santa a l’any 1190 amb la presència d’Altaír i finalment deixa al lector amb la mel als llavis al final del còmic on només s’aporta una pinzellada del següent destí, Venècia l’any 1459 amb la presencia d’ Ezio.

La principal pregunta que resoldrà el lector és qui és en Desmond i per què està presoner en un laboratori de màxima seguretat.  Una història cruenta on el lector haurà de jutjar quin paper és pitjor i més immoral, el d’en Desmond que canviarà contra la seva voluntat o el d’aquells que en nom de la ciència es creuen Deus amb poder sobre els demés.


Editorial: Planeta DeAgostini Cómics
ISBN: 978-84-15480-25-9
Pàgines: 48
Preu: 12,95 €
Guió: Eric Corbeyran
Dibuix: Djillali Defali

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies