"El guardián de los sueños" de Sherrilyn Kenyon
6Valoració

La dissetena entrega d’una saga que té corda per a llarg. Sherrilyn Kenyon explota al màxim la idea dels plans sobrenaturals regits a l’Olimp sota la mà fèrria de Zeus. A “El guardián de los sueños” deixa una mica de costat els seus estimats caçadors foscos, encara que no l’omnipresència d’Aqueron i recupera els deus onírics, els Óneiroi i els Dolophoni, la mà dreta de la justícia.

Aquesta novel·la enllaça a personatges coneguts i en presenta de noua. El més agradable pels seguidors de la saga és que en certa manera la conclusió d’aquesta s’adequa també com a conclusió de la tretzena novel·la, “La luna de medianoche”, una virtut excepcional d’aquesta autora tan prolífica, on els personatges no abandonen la història, van saltant d’una novel·la a una d’altre sense perdre mai el seu caràcter.

Durant segles, Cratus va ser el braç executor de l’Olimp: aniquilava sense misericòrdia a qui se li ordenés, fins al dia en què es va topar amb un reu a qui va ser incapaç de matar: un recent nascut. La seva desobediència va desencadenar la ira de Zeus, qui el va condemnar a vagar entre els humans i a ser torturat, assassinat i ressuscitat cada nit. Quan Noir i Azura llancen una ofensiva per destruir el panteó, Cratus veu l’ocasió perfecta per consumar la seva venjança.

Tot sembla perdut, però Delphine, la caçadora de somnis, tractarà de convèncer Cratus de que canviï de bàndol i d’advertir-lo del terrible perill que comporten les seves accions. I no només això: potser pugui també despertar-hi en ell emocions que mai abans havia sentit i mostrar-li quin va ser el destí d’aquell nadó que va salvar fa ja tant de temps.

Pot la justícia divina ser superior a la moral? Pot una venjança destruir el món? És cert que a la llarga tots paguem pels nostres pecats? Moltes d’aquestes preguntes troben la seva resposta en aquesta novel·la, on la unió fa la força i la necessitat enfront d’un enemic comú fa estranys companys i aliats.

Gràcies a un dinamisme genuí i a una historia on s’enfronten el bé i el mal acompanyats de personatges de la mitologia grega i romana, creen un fil argumental molt ben tensat. Amb descripcions molt acurades que faran viatjar al lector per l’infern, per Nova Orleans i , fins i tot, per l’Olimp.

Personalment aconsello la lectura de la saga per ordre, però si un vol començar per qualsevol títol, el lector no quedarà decepcionat, encara que podria perdre part del context global, ja que l’autora, va donant algun apunt sobre els personatges, per centrar la història.

Una mica fluixa pel que ens te acostumats l’autora, però suficientment atraient com per deixar-nos amb la boca oberta i fer-nos esperar amb impaciència la propera entrega.


Editorial: DEBOLS!LLO
ISBN: 9788499897196
Pàgines: 281
Preu: 9,95 € (E-PUB: 6,99€)

Sherrilyn Kenyon s’ha convertit, gràcies a la seva sèrie sobre els Dark Hunters, en un autèntic fenomen als E.U.A. Cada nova entrega d’aquesta saga entra en els primers llocs de les llistes dels llibres més venuts del Te New YorkTimes, Publishers Weekly i USA Today. Amb aquesta sèrie, que s’ha traduït a 28 idiomes, l’autora ha creat un univers mític, captivador, singular i únic. La seva web www.darkhunter.com, rep més de 10 milions de visites. L’autora viu a les afores de Nashville. Coneix bé els homes: va créixer amb 8 germans, està casada i té tres fills. Per combatre l’excés de la testosterona al seu voltant compta amb un gran sentit de l’humor. Fins a data d’avui s’han publicat a Espanya 17 novel·les dels Dark Hunters, a l’espera de la publicació aquest mes d’octubre de “La noche de la luna negra” sota el segell de Plaza & Jané.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X