Si de verdad quieres...
5Valoració

David Frankel ens porta una comèdia sobre un matrimoni madur, que ha perdut màgia i es troba atrapat amb la monotonia. Els sempre solvents Tommy Lee Jones i Meryl Streep formen aquesta parella que es traslladarà fins a Hope Springs per posar-se en mans d’un serxòleg que als ha de fer tornar a la màgia del passat.

“Hope Springs” és una comèdia dirigida per David Frankel i protagonitzada per Tommy Lee Jones, Meryl Stree i Steve Carell. Els dos primers  són Kay i el seu marit Arnold, un matrimoni amb més de trenta anys de casats. Des de fora semblen un matrimoni madur perfecte, que conviu amb harmonia el seu dia a dia. En realitat és que tot s’ha convertit en monotonia i tedi sobretot per Kay. Troba a faltar l’espurna de la primera època, el desig, la passió, la luxúria… I decideix posar-hi remei apuntant-se a una teràpia impartida per un famós sexòleg (Steve Carell) en una localitat anomenada Hope Springs. Arnold, per qui no hi ha cap problema matrimonial, l’acompanyarà bastant a contracor i no posarà les coses fàcils.

Hope springs Tommy Lee Jones Meryl Streep

Aquesta proposta vista al recent Festival de San Sebastián, amb visita de Tommy Lee Jones inclosa, és una comèdia romàntica en la maduresa. La gràcia es troba en el contrast un molt rondinaire Tommy Lee Jones amb una Meryl Streep en la pell d’una mena de “tieta maria” , tocada, posada i molt mesurada. Un contrapunt de personalitats a les que s’afegeix el fet que se’ls posi en situacions incomodes basades en el sexe, sobretot tenint en compte que són una parella d’una certa època i que han viscut les relacions sexuals de manera estàndard, rígida, i més per una certa obligació i no per simple plaer.

La comèdia funciona sobretot de cara al públic femení i d’una edat bastant passada l’adolescència. I funciona fonamentalment per l’ofici d’aquests dos actors que saben donar entitat als seus personatges siguin que siguin. El film, però té un cert regust antic, carca, d’una mena de matrimoni amb la dona dedicada amb cos i ànima al marit i que, sense ell, sembla que no existeixi. En resum una comèdia light, agradable però en certa manera, força prescindible i com de temps passats.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X