"Battle Born" de The Killers
4Valoració

L’últim álbum del grup de Las Vegas que lidera en Brandon Flowers es diu “Battle Born”. Després de ser famosos arreu del món amb el seu himne “Human” i de provar de llençar-se en solitari en Brandon Flowers, va aparèixer l’altre dia “Battle Born”. L’últim treball del grup.

Les 13 peces d’aquest disc -que resulta una mica monòton en tant que no n’hi ha cap que destaqui sobre les altres- respecten l’estil dels anteriors treballs. “Runaways” potser destaca, però per l’únic mèrit d’haver estat triada com a primer senzill.

“Here with me” és una bonica balada, “Flesh & Bone”, “The rising tide” i “Carry me home” han acostat al grup a un so més electrònic, i potser a través de “Deadlines” i “Miss Atomic Bomb” trobem referents musicals del grup, doncs si bé la primera recorda al grup dels 80 Spandau Ballet, “Miss Atomic Bomb” té un so similar a un grup molt més actual com és Coldplay.

Sigui com sigui la presentació a Madrid de “Battle Born” va ser tot un èxit i està clar que The Killers és un grup de rellevància en el panorama musical actual, amb un estil propi, autèntic i diferent.

The Killers en una imatge promocional del seu "Battle Born".

The Killers han sabut trampejar amb el sobrenom de grup de “Las Vegas”, doncs encara que sigui injust i bastant irreal -perquè hi actuen artistes de renom internacional- sembla que ancorar durant temps indeterminat el teu espectacle allà sigui sinònim de carrera morta. I res més lluny de la realitat amb el grup d’en Brandon Flowers.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies