“Sangre fria" de Preston & Child
8Valoració

“Sangre fria” és el segon llibre de la Trilogia dedicada a Helen Pendergast, la misteriosa esposa de l’agent de l’FBI, Aloysius Pendergast. A “Pantano de sangre”, l’anterior llibre de a saga, descobreix que no va haver cap accident, però a quins descobriments el conduirà aquesta nova aventura? Siguin quins siguin, el que és segur és que no estaran absents de perill.

El misteri que envolta a la dona de Pendergast cada cop es complica més, a l’hora que es fa més i més perillós. L’Agent Pendergast descobreix dia a dia que en realitat no sap res ni de la seva dona, ni del seu passat, però farà el que sigui per descobrir-ho.

Després d’esbrinar que la mort de la seva esposa Helen no va ser un accident, l’agent especial del FBI Aloysius Pendergast té una sola meta en la vida: la venjança. Implacable, persegueix als quals el van trair per les marismes de Louisiana, pels carrers de Nova York i fins als erms desolats d’Escòcia. No obstant això, el que descobreix només li enterboleix la seva visió del succeït: Helen podria haver estat partícip del seu propi assassinat.

Les capes de l’embolic són múltiples i amaguen un complot l’origen del qual es troba generacions enrere i que sembla ser més monstruós del que mai pogués haver imaginat. Pendergast percep que tot el que creia i tot el que entenia podria basar-se en una mentida horrible.

“Sangre fria” és el segon llibre de la Trilogia dedicada a Helen Pendergast, la misteriosa esposa del nostre agent de l’FBI. Un personatge que, fins ara, havia estat en un segon plà, sabiem que l’agent havia estat casat i que la mort de la seva esposa, de manera accidental, l’havia deixat desolat i solitari per sempre més. En “Pantano de sangre”, la primera novel·la de la saga, Pendergast descobreix de forma gairebé accidental que la mort de la seva dona no va ser producte d’un fatal accident durant un safari com sempre havia cregut, sinó que va ser assassinada. Però, evidentment, els descobriments als que ens condueix “Sangre fria” són encara més impressionant.

En la “trilogia de Helen” és el primer cop que veiem al sempre segur agent de l’FBI desconcertat, perdent el control i deixant el seu costat fosc una mica més lliure del que ens té acostumat. Com tots els llibres de Preston & Child, “Sangre fria” sap mantenir la tensió, atrapar al lector en les seves pàgines i estar pendent del destí de Pendergast segon a segon. El més impressionant de “Sangre facil” és el seu (no) desenllaç en una escena d’alta tensió on tot queda sense resoldre i que, evidentment, deixa al lector ansiós i a l’espera del tercer llibre, el que ens resolgui tot el misteri.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401352645
Pàgines: 416
Preu: 21,90 €

Douglas Preston i Lincoln Child són coautores de catorze llibres a més d'una nova sèrie que narra les aventures de Gideon Crew. També escriuen novel·les de gran èxit per separat. Lincoln Child és un apassionat de les motos, els lloros exòtics i la literatura anglesa vuitcentista. Douglas Preston, en canvi, s'interessa pels cavalls, el bussejo, l'esquí i l'exploració de la costa de Maine en un vaixell de pesca.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies