"Cinquanta ombres de Grey" de E.L. James
6Valoració

Una historia crua, sense tabús, freda i tal com raja. Una historia que planteja preguntes com: fins a quin punt estem disposat a canviar per amor?, Quin poder té el sexe a la vida?, com ens enfrontem a allò que desconeixem? I la més clau, encara hi ha algú que creu que podem canviar als altres?

Moltes respostes a aquestes preguntes i moltes d’altres que el lector es farà queden contestades a “Cinquanta ombres de Grey”, encara que sospito que moltes s’aniran contestant a “Cinquanta ombres més fosques” i “Cinquanta ombres alliberades”, les continuacions d’aquesta trilogia. Una novel·la que amaga darrera l’erotisme i el sexe, les pors i els traumes, les inseguretats i la innocència que des de la infantesa van marcant la vida dels protagonistes.

Aquesta és la romàntica, sensual, eròtica i totalment addictiva història de l’apassionada relació entre una estudiant universitària i un jove multimilionari.

Quan l’estudiant de literatura Anastasia Steele rep l’encàrrec d’entrevistar a l’exitós i jove empresari Christian Grey, queda impressionada en trobar davant un home atractiu, seductor i també molt intimidant. La inexperta i innocent Ana l’intenta oblidar, però aviat comprèn quant el desitja. Quan la parella per fi comença una apassionada relació, Ana es sorprèn per les peculiars pràctiques eròtiques de Grey, alhora que descobreix els límits dels seus propis i més foscos desitjos.

Feia molt temps que una novel·la no em deixava en escac i mat, i realment no sé si per bé o per mal. La trama està molt ben escrita, amb molt dinamisme amb una franquesa i normalitat al tractar el tema de la submissió i del sexe, encara que el detall de les descripcions arriba a saturar, crec que hi ha poc espai per la imaginació, tot està molt detallat, és molt gràfica. És una d’aquelles històries que o t’encanten o tot el contrari. En aquest cas cada lector, el 90% serà femení, haurà de jutjar-ho per si mateix.

50 ombres de Grey

Cinquanta ombres de Grey” és una novel·la no apte per a puritans ni gent amb la ment tancada, recomanada per a adults i persones sense complexes, capaces d’acceptar que cadascú a casa seva té dret a fer el que vulgui i a expressar-se com li sembli millor, recordant que en una relació de parella, sempre les decisions han de ser de tots dos.

Com moltes vegades s’ha dit, no es pot jutjar un llibre per la portada, de la mateixa manera crec que “Cinquanta ombres de Grey” és només una presentació del que espera als lectors en les següents entregues. Per poder opinar amb una visió global i total, haurem de descobrir com acaba la historia de l’Anastasia i en Christian.


Editorial: Grijalbo
ISBN: 9788425348839
Pàgines: 541
Preu: 17,90€ (E-Book: 9,99€)

E.L. James ha exercit càrrecs executius en televisió. Està casada, té dos fills i viu a Londres. De petita, somiava escriure històries que captivarien als lectors, però va postergar els seus somnis per dedicar-se a la seva família i a la seva carrera. Finalment va reunir el coratge per escriure la seva primera novel•la “Cinquanta ombres de Grey”. És també l'autora de “Cinquanta ombres més fosques” i “Cinquanta ombres alliberades”, publicades també per l’editorial Grijalbo. Amb motiu del fenomen editorial que ha suposat la seva trilogia «Cinquanta ombres», amb gran repercussió en els mitjans i que ja ha venut milions d'exemplars, la revista Time ha nomenat a EL James una de les cent persones més influents de l'any. Els drets de traducció ja s'han venut en quaranta països, i Universal Pictures i Focus Features han comprat els drets cinematogràfics.

Una resposta

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies