Seguint amb la seva agenda d’events dedicats als fans, KLZ Events ha celebrat aquest cap de setmana una nova convenció, en aquesta ocasió dedicada als seguidors (o quasi unànimement seguidores) de la saga Crepúsculo.

La TwiNight 2012 Con ha portat a Barcelona als actors Peter Facinelli (qui interpreta al patriarca Carlisle Cullen a més d’haver tingut papers recurrents a altres sèries com ‘Nurse Jackie’, ‘A dos metros bajo tierra’, ‘Damages’ o ‘Fastlane’), Guri Weinberg (el venjatiu vampir Stefan de l’última entrega), Charlie Bewley (Demetri, un dels vampirs del Vulturi) i Alex Meraz (l’home llop Paul). A la convenció també s’esperava l’assistència del jove Booboo Stewart, però segons l’organització aquest va cancel.lar el seu viatge a última hora sense donar cap explicació.

L’hotel Fira Palace ha estat l’emplaçament on els assistents, vinguts tant d’altres zones d’Espanya com fins i tot de l’estranger, han pogut compartir amb els actors diverses rondes de preguntes als panels, sessions de fotos, signatures d’autogràfs i altres activitats especials com un sopar amb els actors dissabte a la nit.

Alex Meraz a la TwiNight Con 2012 de Barcelona

En el seu primer panel, l’actor d’origen israelià Guri Weinberg ha confirmat que el final de les pel.lícules serà diferent al dels llibres, tal com es rumorejava, però ha garantit: “serà diferent, una sorpresa, però serà un final coherent amb la historia i espero que agradi als seguidors de la saga.

Aquesta era la seva primera visita a Barcelona i també la seva primera gran convenció, ja que Weinberg es va incorporar a la saga a l’últim film “Amanecer” tot i que admet guardar bons records de la seva arribada a un equip de rodatge on quasi tothom es coneixia ja feia temps: “quan em van donar el paper no havia vist les altres pel.lícules ni havia llegit els llibres. Vaig llegir-me’ls tots per posar-me al dia i vaig reunir-me amb el director (Bill Condon) per consensuar la visió sobre el meu personatge. Després al set l’acollida va ser molt bona, des del primer dia era com un més de la família i l’ambient al rodatge molt divertit i ple de bromes.

Com a actor declarava que el caràcter del seu personatge no havia estat el més difícil: “el Stefan és bàsicament un home que busca venjança i la ira i les ganes de venjança són sentiments amb els que tots ens podem sentir identificats. En tot cas com a actor el què em sembla més difícil d’interpretar és l’absència de sentiments.”. En canvi, si que van suposar un repte més important els  trets propis de l’origen del seu personatge: “Stefan és un vampir de 3.000 anys i d’origen romanès. En la meva preparació vaig haver d’investigar sobre com haurien estat les coses llavors, construir l’evolució del personatge sobre això i elaborar un accent no tant sols romanès sinó romanès de tres mil.lenis enrere.

Guri Weinberg a la TwiNight Con de Barcelona 2012

En un pla més personal, les fans no han perdut ocasió de piropejar la seva hipnòtica mirada mentre ell confessava entre somriures ser un afamat carnívor i amant de les pizzes, que la honestedat és la qualitat que més valora en una persona, que abans de ser actor el seu somni era ser jugador de futbol i que Martin Scorsese és el director amb qui li agradaria treballar (ja ho va fer amb Steven Spielberg a ‘Munich’ on interpretava al seu propi pare).

Les properes convencions de KLZ Events estaran centrades en el món màgic de Harry Potter i Merlin, i de nou en la sèrie ‘The Vampire Diaries’ en una nova edició 2013 de la Bloody Night Con per la que l’actor Ian Sommerhalder ha confirmat que tornarà a visitar Barcelona.

Una resposta

  1. kris

    Lo de que Booboo cancelara a ultima hora sin dar explicaciones es mentira saben porfectamente por que no ha venido y por que Peter casi cancela tambien, a Alex solo lo tuvimos el sabado y a Peter solo el domingo, Y de la cena solo hacia falta ver la cara de los actores que al dia siguiente al preguntarles que si les gustaba la comida española contestaron que no la habian probado, asi que ya os podeis imaginar como fue lo que sirvieron en la cena.

    Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X