"La espada del arcángel" de Nalini Singh
5Valoració

Una ànima antiga, una destrucció que porta a l’abisme, un reconeixement i la superació de les més doloroses cicatrius.

La quarta novel·la de la sèrie El Gremi dels Caçadors pren un gir esperat per la majoria del seus lectors, deixant els que fins al moment havien sigut els protagonistes amb majúscules: el Àngels i Arcàngels, i ens trasllada a centrar-nos en les profundes ànimes dels vampirs, unes més turmentades que d’altres. Per descomptat sense perdre els anteriors protagonistes que ajuden a crear l’ambient de la ciutat de Nova York, una ciutat plena de llum i de foscor governada per l’Arcàngel Raphael i la seva mà dreta, un vampir, en Dmitri.

Nalini Singh, ens ha sorprès amb aquesta novel·la, ja que en teoria s’havia de tractar d’una trilogia i pel que sembla podríem tenir història d’ Àngels, vampirs, humans i caçadors per una llarga temporada.

A la cosmopolita ciutat de Nova York ha aparegut un cap tallat amb una estranya marca gravada a la galta. El Gremi dels Caçadors no triga a designar una experta en llengües per desxifrar l’intricat tatuatge. A partir d’aquest moment, Honor St Nicholas esdevé l’encarregada de portar la investigació, però com equilibri de la balança, Raphael també ha enviat a algú de la seva confiança: en Dimitri.

En la seva primera trobada, la tensió entre Honor i Dimitri es pot tallar amb un ganivet. Malgrat el seu terror als vampirs, Honor no pot evitar sentir-se fascinada per aquest home misteriós i letal. Fins ara, el que sabíem de Dmitri era només façana, en aquesta novel·la descobrirem l’home que va ser fa mil anys, abans que una Arcàngel el transformes i destruís tot allò que era vital per a ell. De la Honor no en sabíem res i la seva personalitat quedarà exposada als lectors en aquesta novel·la.

La novel·la ha crescut amb la seva autora, la prosa segueix sent molt lleugera i les històries dinàmiques. Està molt ben enllaça amb les anteriors, considerant-la com a continuació i dóna alguns detalls de la seva predecessora, però si no les has llegit perd una mica de sentit i els detalls es converteixen en meres ombres a les seves pàgines. Cosa que no deixa de ser una llàstima per als lectors que es senten atrets per aquest títol.

És manté la idea de novel·la lleugera, on hi regna la lleialtat, l’honor, el poder i l’amor sense deixar de banda la crueltat que regna en el món i la necessitat d’impartir justícia, ja sigui angelical, vampírica o humana. Però el rerefons d’ella és molt fosc, crims comesos entre humans on els rols es reparteixen a parts iguals. El que en realitat ens mostra és que en tots els grups hi ha éssers bons i éssers dolents. El simple fet de dir-los d’una manera o una d’altra no els eximeix de poder ostentar una gran maldat en el seu interior.

La qüestió a plantejar és: es pot enterrar el passat per molt dolorós que sigui i continuar endavant? La resposta la trobareu entre les seves planes.


Editorial: DeBolsillo
ISBN: 9788499897899
Pàgines: 380
Preu: 9,95€

Nalini Singh va néixer a Fiji i es va criar a Nova Zelanda. Va viure al Japó durant tres anys, durant els quals va aprofitar per viatjar i conèixer altres països asiàtics. Ha treballat com a advocada, bibliotecària, professora d'anglès, en una fàbrica de dolços i en un banc, i no necessàriament per aquest ordre. Actualment resideix a Nova Zelanda i es dedica exclusivament a escriure. Amb la sèrie Psi / canviants: “La noche del cazador”, “La noche del jaguar” i “Caricias de hielo” que publica en castellà Plaza & Janés, i la sèrie El Gremi dels Caçadors: “El Ángel caído”, “El beso del Arcángel”, “La dama del Arcángel” i “La espada del Arcángel” que publica en espanyol Debolsillo, Nalini Singh ha escalat a les llistes de best sellers d'Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya, ha guanyat nombrosos premis del gènere i, sobretot, el favor dels lectors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies