Popcorn Machine (a domestic apocalypse)
7Valoració

Del 25 al 27 de juliol, la companyia My!Laika va presentar a la Carpa de la Font Màgica de Montjuïc, i dins del Festival d’estiu Grec de Barcelona, l’obra PopCorn Machine (A domestic apocalypse), una proposta original i innovadora que barreja humor, acrobàcia, música i bogeria.

Segons paraules de Tristan Rémy, “la moral no té res a veure amb el circ”. I en aquest espectacle podem percebre tant això, com que l’art i l’espectacle són lliures. Un seguit de situacions absurdes i caòtiques en escena ens presenten tres noies ben contundents i un home estrafolari que mor contínuament en escena. Això és el que es pot resumir de Popcorn Machine. La resta, són sorpreses i surrealisme a parts iguals.

Barreja de circ, acrobàcia, música en directe, bicicleta acrobàtica, trapezisme I humor, amb el surrealisme com a fil conductor. D’entrada, l’espectacle sorprèn i estàs esperant que et situïn, que t’expliquin què està passant a escena… fins que et rendeixes i simplement deixes que et sorprenguin i comences a gaudir de les coses absurdes però meravellosament divertides i fortes visualment que estan passant a escena.

55 minuts d’acció, força, bogeria i bona feina en escena. Un caos postapocalíptic com ells mateixos el defineixen, es va forjant a l’escenari, que acaba farcit de roba, nines amputades, instruments diabòlics, plantes estranyes, màquines de cosir i màquines de fer crispetes.

Si anem amb la ment oberta gaudirem molt de l’espectacle, que té força i humor a dojo. Els artistes, de diferents disciplines I nacionalitats, comparteixen un sentit de l’humor i de la performance molt particular. El personatge de l’home que sempre mor, interpretat magistralment per Salvadore Frasca és el nexe que obre i tanca l’espectacle, del que és difícil, com deia, explicar res més de l’argument.

Popcorn Machine Festival Grec 2012

Copyright: Marco Salzotto

A destacar també l’espectacle acrobàtic de les dues noies rosses protagonistes (Elske van Gelder i Philine Dahlmann) lligades pel cabell, d’una originalitat i força estètica impactant.

Unes  imatges d’una gran plasticitat són molt presents durant tot l’espectacle, i ells mateixos defineixen la seva feina com kunst-cirque (circ art). Deixeu-vos sorprendre sense més… i gaudireu.


Es pot veure a: Carpa Font Màgica de Montjuïc
Intèrprets: Philine Dahlmann, Salvatore Frasca, Elske Van Gelder i Eva Ordonez Benedetto.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies