"El libro de la sacerdotisa" de Lena Valenti
7Valoració

Una novel·la on la protagonista se sent com una barreja entre les personalitats protagonistes d’ “Entre fantasmes” i “Mèdium”.

Si la primera entrega de la saga Vanir “El llibre de Jade”, ens introduïa en el mon dels vanirs (un ésser immortal creat pels déus escandinaus Njord, Frey i Freyja per protegir els humans dels que no han sabut resistir-se a la set de sang i poder) i dels berserkers (guerrers d’Odin per protegir la humanitat de la resta d’éssers sobrenaturals), en aquesta segona part prenen cos les sacerdotesses, dones destinades a fer un gran bé a la humanitat tant en aquesta vida com en la següent. Unes dones que tant poden llegir les runes, com tenir premonicions.

Per fi, el personatge que més em va captivar de la primera entrega “El llibre de jade” es converteix en la protagonista d’aquest. La Ruth és un personatge molt complex però el que millor la definiria és el seu humor àcid i el seu cor generós, un equilibri molt difícil de trobar. Una noia d’avui en dia, brillant i divertida, experta en informàtica i amb forces secrets  les seves espatlles.

Sense moure un dit, la Ruth ha aterrat en un món d’éssers perillosos, ancestrals i terriblement atractius. Va arribar a Londres de visita amb el seu amic Gabriel, per veure l’Aileen, i ara s’ha vist embolicada en una ferotge guerra entre éssers ancestrals creats pels déus, que sembla haver despertat les terribles veus que la van turmentar en el passat. No obstant això, el destí li ofereix l’oportunitat de trobar-se a si mateixa i no pensa desaprofitar-la.

Però no lluitarà sola, L’Adam, el xaman dels Berserkers, haurà de decidir si els seus somnis plens de sang, mort i foscor on la protagonista de totes les seves malsons és una dona de cabell vermell i ulls daurats. Una humana que no és qui diu ser, segons les seves interpretacions. Ara ella el desafia i ell no dubtarà a donar-li caça i detenir-la, encara que això l’obligui a mantenir a ratlla els seus instints més salvatges. Vénen temps de caça en el Midgard. Qui sortirà vencedor? El llop o la caçadora?

No se com s’ho fa Lena Valenti, però enllaça a la perfecció els diversos personatges i el seu tarannà de manera que a part de la història que et trobes a les mans comença a filar la propera entrega deixant entreveure, només una mica, el següent personatge que ha d’evolucionar i regalar al lector una propera aventura, en un món fictici i màgic.

La novel·la enganxa molt, però encara que al principi ens dona molts apunts de la novel·la anterior i fins i tot solapa alguns esdeveniments de la nova amb l’anterior, crec que per l’estil i la dinàmica de la seva narrativa, no és gaire adequat començar la casa per la teulada, és a dir, crec que és força important anar-les llegint en ordre. La propera novel·la ens la oferirà l’editorial DeBols!llo al mes de Setembre sota el títol de “El llibre de la escollida”.


Editorial: DEBOLS!LLO
Pàgines: 651
Preu: 10,95 €

Lena Valenti va néixer a Barcelona el novembre de 1979. Lectora professional i especialitzada en novel·la romàntica, escriu des que té ús de raó. Ha treballat com a responsable de premsa i comunicació de Casa del Llibre i gràcies a la seva Saga Vanir - que fins ara inclou els títols: “El llibre de Jade”, “El llibre de la sacerdotessa”, “El llibre de la triada”, “El llibre de Gabriel” i “El llibre de Miya”- s'ha erigit com una de les autores més reconegudes i aclamades de la novel·la paranormal. Actualment dedica tot el seu temps a escriure i recrear el fantàstic univers Vanir.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies