"Gent letal" de John Locke
8Valoració

Per ser un dels millors assassins per encàrrec has de tenir moltes aptituds. L’ex agent de la CIA Donovan Creed presenta les seves credencials a la primera entrega de la sèrie escrita per John Locke. El fenomen literari de la darrera generació, amb més d’un milió de vendes en ebooks, arriba a les llibreries de l’estat.

El punt d’inici del llibre arrenca amb un misteriós incendi en una casa familiar, on les úniques supervivents són dues nenes que instintivament van ser embolcallades amb tovalloles humides pels seus pares. Paral·lelament, el protagonista rebrà la misteriosa trucada de Víctor que,  malalt i postrat en una cadira de rodes, necessita dels serveis de Donovan Creed per realitzar una macabra revenja.

Donovan Creed és el protagonista d’aquesta sèrie de novel·les policíaques. Estem davant d’un ex agent de la CIA que es guanya la vida realitzant encàrrecs de tot tipus, incloent-hi la seva especialitat, els assassinats. La seva experiència al servei secret d’intel·ligència nord-americà li proporciona tot un seguit de coneixements, recursos i contactes que el converteixen en un dels més eficients. Però, a la vegada, el nostre heroi té altres qualitats que el fan incomparable, destacant el seu peculiar sentit de l’humor i les seves destreses culinàries.

A “Gent Letal”, acompanyen el protagonista un equip de professionals com la guapa Callie i la bèstia Quinn. Tots dos seran imprescindibles per poder fer front a la disparitat de situacions en les que es trobarà Donovan Creed. A la vegada, com no tot és feina, l’ex agent no desaprofita l’oportunitat per deixar-se embadalir amb la preciosa i dolça Kathleen.

Estem davant del darrer fenomen literari. John Locke ha estat el primer autor independent que ha aconseguit vendre més d’un milió d’ebooks, fet que només han assolit altres autors consagrats com Stieg Larsson, Charlaine Harris o Michael Connelly.  El seu secret és la creació d’uns personatges peculiars sense deixar de ser creïbles. Donovan Creed és el pilar d’aquest projecte i aquí és on està un dels seus encerts.

També cal destacar el ritme trepidant dels esdeveniments que deixen a una banda les llargues descripcions per la recreació de les situacions a partir d’enginyosos diàlegs que alleugereixen la lectura. Per acabar, la presència d’un subtil humor negre al voltant de l’univers Creed acaba d’arrodonir la carta de presentació d’aquesta nova saga de la novel·la negra.

Gent letal” és un thriller literari molt recomanable per aquestes vacances, amb l’únic inconvenient de saber que encara no s’han traduït ni al català ni al castellà la resta de llibres de la sèrie.


Editorial: Ediciones B
ISBN: 9788466649971
Pàgines: 336
Preu: 16,00€

És el primer autor independent, que sense recolzament de cap editor, ni cap campanya de màrqueting, ha aconseguit vendre un milió d'ebooks a Amazon. “Gent letal” és la primera entrega de la sèrie dedicada a Donovan Creed, que continua amb “Lethal Experiment”, “Saving Rachel”, “Now & Then”, “Wish List”, “A Girl Like You”, “Vegas Moon” i “The Love You Crave”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies