9 de 9 a l'especial Polseres vermelles

La Mútua que serveix com a plató de rodatge de la sèrie “Polseres vermelles” ha tornat a la vida. S’ha iniciat el rodatge de la segona temporada de la sèrie, coincidint amb l’estrena de la primera a Antena3. Les carreres en cadires de rodes tornen als seus passadissos, però ja no són nens els seus protagonistes. Els Polseres s’han fet grans, i han entrat en l’adolescència.La trama de la segona temporada arrencarà dos anys després del final de la primera.

Polseres vermelles TV3 Filmax Albert Espinosa

Enmig d’una forta expectació, el rodatge de “Polseres vermelles” es va obrir el passat divendres als mitjans de comunicació per donar a conèixer com serà la segona temporada de la sèrie, una temporada que arribarà a TV3 el gener vinent i que els seus responsables anuncien que “ens robarà l’ànima”.

Polseres vermelles TV3 Filmax Albert Espinosa

L’Àlex Monner, el Lleó, l’Igor Szapakowski, el Jordi a la sèrie; la Joana Vilapuig, la Cristina; el Nil Cardoner, el Roc; el Marc Balaguer, el Toni, i la Mireia Vilapuig, l’Àlex, ja viuen intensament aquesta nova etapa. Immersos en els seus personatges, als polseres els queda ara molta feina. El rodatge de la sèrie s’allargarà fins a final de setembre i per veure com han crescut caldrà esperar encara una mica. L’estrena a TV3 de la segona temporada està prevista per al gener de l’any vinent.

Polseres vermelles TV3 Filmax Albert Espinosa

En el següent vídeo podreu veure una seqüència de rodatge a la que vam poder assistir, el photocall dels protagonistes i un recull de tot el que ens van explicar.

En aquest especial<< Anterior

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X