Regina Spektor torna a Espanya per presentar en directe el seu nou treball, editat el passat 29 de maig, “What We Saw From The Cheap Seats”. La podrem veure el 9 de juliol al Circo Prize de Madrid I el 10 de juliol a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

És difícil definir l’estil del nou disc de Regina Spektor, com ho és en general definir la seva carrera. I això, em sembla, diu molt al seu favor.

La cantant i pianista novaiorquesa (encara que russa d’origen) és una artista difícil de classificar perquè sempre ha fet una mica el que ha volgut, juraria que molt conscientment, per tal de no tancar-se en un estil determinat i poder mantenir la llibertat d’experimentar i seguir investigant i provant cada cop que fa un producte nou.

Una veu suau com la seva, unida al seu inseparable piano, ens faria pensar en música tranquila, més aviat folk, i no obstant sempre se l’ha presentat com a musa de l’antifolk. Al món de Regina Spektor cada cançó representa un món i una història (habitualment de caire sentimental) diferent, amb un estil força inclassificable, com déiem, i que no permet preveure com sonarà la següent cançó del disc.

Regina Spektor

La presentació del tercer disc d’estudi de l’artista, després de “Begin to Hope (2006) i “Far (2009) (i dos anteriors autoeditats) s’ha fet mitjançant el single “All the rowbouts”, una peça pop enèrgica i enganxifosa. Però al disc també trobarem rareses com un homenatge juganer mig ska a la música francesa que es diu “Don’t Leave Me (Ne me quitte pas)” (inclús hi ha un vídeo amb la versió en rus). El disc oscil·la de la melodia intimista de “Small town moon” que va creixent fins a convertir-se en una mena d’himne indie-rock, al divertimento de “Oh Marcello”, amb acrobàcies vocals i tambors repicant.

Dels seus treballs anteriors encara sonen arreu èxits com “On the radio“, “Fidelity” i “Samson” del seu primer disc, o “Eet” o “The calculation” del seu segon llençament “Far“.

Definitivament, si alguna cosa té Regina Spektor és que no avorreix. I la millor manera de comprovar-ho, de veure què és el que fa i com, és anar a veure-la el proper dia 10 de juliol en directe a la sala Razzmatazz.Dia: Dimarts 10 Juliol
Lloc:Sala Razzmatazz
Entrades: 29€
Compra d'entrades
Organitza: The Project

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies