Dissabte 16/06/12 – SÓNAR DE DIA

13.00 Pegasvs (al SonarHall)

Pegasvs

Sergio Pérez i Luciana Della. Ells són de Barcelona i junts formen Pegasvs. Ells es mouen entre gegantins sintetitzadors i reproductors de cinta analògica per crear les seves peces, temes gairebé instrumentals assentats sobre una base “motorik” i que ballen entre el krutrock i el pop somiejador. El seu disc debut és sense dubte una de les publicacions més interessant del panorama nacional d’enguany. Immillorable forma d’iniciar el darrer dia del Sónar.

15.00 Keys N Krates (al SonarVillage)

Keys N Krates

Els Keys N Krates van néixer amb el propòsit de dur sobre l’escenari el que normalment es fa en un estudi. Ells viuen les remescles a través de la improvisació i la sinergia creada entre tots tres, Jr.Flo amb les mans sobre el giradiscos, David Matisse sobre el teclat i Adam Tune donant-li a la bateria. En les seves sessions combinen hip-hop  i electrònica, formula d’èxit sobretot tenint en compte les seves fonts: Michael Jackson, MGMT, Drake, Kanye WestFlorence + The Machine.

17.30 Darkside (al SonarVillage)

Darkside

Segona oportunitat per veure a Nicolas Jaar en escena en aquest Sónar. I menys mal, ja que el seu directe de divendres nit coincideix amb el de Lana de Rey. A més ara el tenim molt ben acompanyat pel guitarrista Dave Harrigton. Junts formen el projecte Darkside, en el que fusionen de manera magistral els elegants i místics ritmes electrònics de Jaar amb el só de rascades blues i soul de la guitarra de Harrigton. Tarda plaent assegurada.

18.30 Star Slinger (al SonarVillage)

Star Slinger

Aquest home no para. Sembla que el seu cap funciona diferent al de la resta i quan la seva orella escolta “A” el seu cervell processa remescla de “A”. Només cal fer una ullada al seu Soundcloud per veure com de prolifer arriba a ser. El ritme sincopat el seu aliat, i la música amb més soul la seva arma secreta. Reggae i Hip-Hop, clàssics o moderns, així són els temes que passen pel seu filtre.

19.00 Magic Touch (al SonarComplex)

Magic Touch

Tanquem la tarda de dissabte evolucionant naturalment cap a Magic Touch. Després de la sessió de Star Slinger sembla que Magic Touch és la millor opció. Representant el so 100% Silk, i des de San Francisco ens farà ballar amb el seu particular house ple de groove i esperit disco.

Dissabte 16/06/12 – SÓNAR DE NIT

22.00 The 2 Bears (al SonarPub)

The 2 Bears

Ossos amb o sense disfressa. Salvant les distàncies, The 2 Bears és a Hot Chip el que Hidrogenesse és a Astrud. Sembla que Joe Goddard no tenia prou divertint-se dins de Hot Chip i va decidir petar-ho formant tàndem amb Raphael Rundell (a.k.a. Raf Daddy). Amb l’ironia com a bandera són capaços de convertir la broma en el leitmotiv en els seus temes i sonant seriosos convertir-se en els reis de les pistes house de Chicago.

23.00 New Order (al SonarClub)

New Order

Perquè l’experiència és un grau i perquè són cap de cartell d’aquest Sónar. Perquè gaudir en directe de temes com Blue Monday, True Faith o Bizarre Love Triangle  no té preu. Són suficients motius per no perdre’s la cita de les 23.00 amb els New Order. Llàstima que ens haguem de perdre The Roots, que a les 23.15 estaran al SonarPub. Sempre podem fer una escapadeta.

23.45 Metronomy (al SonarLab)

Metronomy

Cita obligada i inamovible. El que han fet els Metronomy en el seu darrer àlbum The English Rivera és una meravella. El seu apropament al món del Pop no podia haver estat més encertat. Bateries molt orgàniques, guitarres plenes de funk que ens evoquen ambients anys 70. Sensualitat groove que incita al moviment. Curiosament un dels seus darrers senzills, The Bay, incloïa una remescla de The 2 Bears. Què petit és el món.

01.30 Hot Chip (al SonarPub)

Tornem amb Joe Goddard però en aquesta ocasió sense la seva disfressa d’ós i acompanyat de la resta dels Hot Chip. No és la primera vegada que els Hot Chip actuen en un Sónar així que saben molt bé com motivar al públic de Barcelona. Hits no els hi falten. Un colorit repertori de temes “happylondondance”, etiqueta que crec que existeixi però que els hi escau molt bé.

03.00 deadmau5 (al SonarClub)

 deadmau5

I per posar la guinda al pastís, deadmau5. Sota aquest sobrenom d’usuari de la xarxa social de torn s’amaga Joel Thomas Zimmerman, magnífic representant de les noves generacions tecnificades. La seva música podria ser sinònim de Sónar i si per sí sola és d’aquelles que et transporta, acompanyada pel seu espectacle et farà teletransportar. I és que deadmau5 es fa acompanyar no només de llums, si no també d’espectaculars projeccions de vídeo i imatges tridimensionals.

Si tot va bé els propers 14, 15 i 16 de juny farem servir aquesta guía per moure’ns per l’epicentre del festival. Des de LaFinestraDigital.com us anirem informant de la nostra aventura Sónar 2012. Fins aviat!

Llista Spotify del Sónar 2012

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies