"El silencio de la noche" de Sherrilyn Kenyon
5Valoració

“El silencio de la noche” és la primera novel•la de la saga dels Dark Hunters on el protagonista no és un caçador fosc o un aliat del bé suprem. El protagonista és l’Striker, el líder dels daimons, un ésser arrogant, lleial amb la seva gent i despietat amb els humans. Els detesta amb una ànsia gairebé malaltissa i, la seva única raó per no massacrar és que els necessita per seguir vivint. Per la seva culpa, la seva raça està maleïda. Per culpa d’un humà, la seva germana Satara és morta. Per una humana, el seu fill Urian el va trair.

Stryker està disposat a destruir el món sencer si amb això aconsegueix venjar-se, salvar els seus i tornar a veure de nou la llum del sol. Però no comptava amb la visita sorpresa d’una dona disposada a acabar amb ell. L’últim depredador està a punt de trobar la sabata de son peu mentre una nova batalla contra els Caçadors Foscos s’acosta .

Durant quinze novel•les, l’autora, Sherrilyn Kenyon, ens ha venut l’Striker com el dolent dels dolent, el cap visible on podíem veure reflectits totes les característiques bàsiques dels daimons. Aquests són com vampirs que s’alimenten de la sang i de les ànimes dels humans i tampoc no poden veure la llum del sol. Però amb aquesta novel•la descobrirem que, fins i tot, els més dolents tenen motius per ser-ho: un cor trencat, una ànima esquinçada, una voluntat doblegada per algú més fort. Cal puntualitzar que la set de venjança mostra com un pot perdre l’objectivitat i no condemnar tant sols el focus de la seva ira sinó que pot acabar condemnant-se ell mateix.

Una història que fluixeja una mica en comparació al nivell que ens tenia acostumats amb els títols anteriors, sobretot amb l’últim: “Aquerón”, només cal comparar l’extensió de les dues novel•les per veure que, a vegades, la capacitat de síntesi no és un bon argument per poder esplaiar-se a l’escriure i acabem comparant 829 pàgines amb 221. Ja se que quantitat no té res a veure amb qualitat, però en aquest cas crec manca la floritura i un desenvolupament més detallat, cosa a la que ens tenia massa ben acostumats.

Retrobarem molts personatges de la saga, ens trobarem immersos en una lluita a mort on descobrirem que l’enemic del meu enemic pot ser el meu aliat, durant una estona, i fins i tot, descobrirem algun que d’altre apunt que tanca trames d’històries anteriors. Tot i ser molt dinàmica, li falta quelcom, no sembla una novel•la complerta, sembla més aviat com un apèndix o un inici de saga on els protagonistes sigui el bàndol fosc.

Recomanable pels fans de la saga Dark Hunter i per a tots aquells que els hi agradin les histories sobrenaturals, ara bé, crec que si mai heu llegit cap dels títols anteriors hauríeu de començar pel principi, ja que en “El silencio de la noche” els personatges que ja han anat sortint. Per tant l’autora els dóna per coneguts i proporciona molt poca informació sobre ells, centrant-se sobretot en els personatges nous, cosa que pot complicar una mica la trama.


Editorial: DeBols!llo
ISBN: 9788499895031
Pàgines: 221 pags
Preu: 8,95 € (epub: 5,99 €)

Sherrilyn Kenyon s’ha convertit, gràcies a la seva sèrie sobre els Dark Hunters, en un autèntic fenomen als E.U.A. Cada nova entrega d’aquesta saga entra en els primers llocs de les llistes dels llibres més venuts del New York Times, Publishers Weekly i USA Today.
Amb aquesta sèrie, que s’ha traduït a 28 idiomes, l’autor ha creat un univers mític, captivador, singular i únic. La seva web www.darkhunter.com, rep més de 10 milions de visites.
L’autora viu a les afores de Nashville. Coneix bé els homes: va créixer amb 8 germans, està casada i té tres fills. Per combatre l’excés de la testosterona al seu voltant compta amb un gran sentit de l’humor.
Fins a data d’avui s’han publicat a Espanya setze novel•les dels Dark Hunters, a l’espera de la publicació aquest mes de setembre d’“El guardián de los sueños” en exclusiva a Debols!llo.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X