L’Àlex, el Gabi i l’Oki són els tres “nens salvatges” protagonistes de la nova pel·lícula de Patricia Ferreira, guanyadora de la Biznaga d’Or en el recent 15è Festival de Cine de Màlaga. Nosaltres hem volgut aprofitar la presentació de la pel·lícula a la premsa de Barcelona per trobar-nos amb els actors que els hi donen vida: la jove guanyadora d’un Goya Marina Comas (“Pa Negre”), el protagonista de l’exitosa sèrie de TV3 Polseres Vermelles Àlex Monner (“REC3″, “Herois”) i l’Albert Baró (“El cor de la ciutat”).

Aina Clotet, Albert Baró, Marina Comas i Àlex Monner. "Els nens Salvatges"

Fent servir una sala de cinema a mode de confessionari, els tres “nens” i l’Aina Clotet, la seva mestra a la ficció, ens expliquen la seva participació en “Els nens salvatges”. Un passeig per les seves pors, alegries i dificultats, que ens conduirà a avaluar la seva feina però també a analitzar un món tant important com el que es veu des de (i per a) la mirada dels joves. Nosaltres vam donar-li al “rec”, ara us toca a vosaltres donar-li a “play”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X