Men in Black 3
6Valoració

La tercera entrega de la franquícia dels homes de negre arriba 10 anys després de la segona part. Han passat molts anys, hem vist morir i néixer grans sagues, i era raonable tenir dubtes sobre la validesa de la proposta protagonitzada per Will Smith.

En aquesta pel·lícula els Men in Black hauran de fer front a una amenaça que trenca les barreres del temps. Boris l’Animal, un dels grans enemics de l’agent K (Tommy Lee Jones), escapa de la presó i decideix viatjar al passat per acabar amb l’agent abans que no frustri els seus plans. L’agent J (Will Smith) haurà de perseguir Boris en el temps per poder evitar que compleixi el seu objectiu i en el camí es trobarà amb els MIB dels anys 60 i la versió jove de K (Josh Brolin).

Un guió poc sofisticat serveix per construir una aventura senzilla però entretinguda que aprofita tots els elements de la franquícia. Sense entrar en les complicacions que originen les paradoxes produïdes pels viatges en el temps, en aquesta aventura el salt temporal és un element que serveix per traslladar Will Smith a un ambient exòtic, a final dels anys 60, en el que els Men in Black eren diferents però s’havien d’enfrontar a problemes similars. El fet de no contemplar cap tipus de paradoxa temporal simplifica la història i manté la linealitat de la narració, fent possible un producte apte per a tots els públic, que no demana cap tipus d’esforç més que acomodar-se en la butaca i estar mitjanament atent.

Men in Black

La història conté l’habitual dosi d’acudits, que lamentablement ja no sorprenen tant com abans, i el més rellevant i divertit és tot el que envolta la identitat secreta d’Andy Warhol. També trobem les previsibles escenes d’acció que estan bastant ben resoltes, tècnicament són correctes i la narració és comprensible i fluïda.

En l’apartat d’interpretacions destaca Will Smith, que està molt còmode en el seu paper de gran protagonista. És el nexe d’unió entre les diferents èpoques i les dues versions de K i el fet que ell es diverteixi tant amb el que fa ajuda a que els espectadors ho passem bé. Al seu costat Tommy Lee Jones i Josh Brolin interpreten a una personatge del que donen visions diferents i ens ensenyen una evolució traumàtica en la vida de K que el viatge en el temps podria acabar canviant. Per completar el repartiment, Emma Thompson, Jemaine Clement o Michael Stuhlbarg que estan correctes però que no serien decisius en el desenvolupament de la producció. De fet, el pilar principal és Will Smith i sense ell aquests Men in Black no serien possibles.

Men in Black 3 és un producte honest, una cinta d’entreteniment que promet diversió i que en part compleix. Lluny queda la sorpresa de la primera part però encara conté alguns valors que permeten passar una bona estona en família.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies