5 de 5 a l'especial Upfronts 2012

Renovacions: ‘Gossip Girl’, ‘Nikita’, ‘Supernatural’, ‘90210’, ‘The Vampire Diaries’, ‘Hart of Dixie’

Cancel·lacions: ‘The Ringer’, ‘Secret Circle’

Novetats: ‘Arrow’, ‘Beauty and the Beast’, ‘The Carrie Diaries’, ‘Emily Owens, M.D.’, ‘Cult’

Arrow

CW Arrow

CW torna a afegir una nova sèrie de tall superheroic a la seva graella amb aquest adaptació de Green Arrow, personatge que vam veure a ‘Smallville’ però que ara es presenta completament renovat. Després de l’enfonsament del seu vaixell, el playboy bilionari Oliver Queen és donat per mort durant cinc anys. Quan retorna a casa, la seva família està encantada però sospita que Oliver ha canviat completament després de la seva estància a la illa. Oliver està decidit a portar millor la seva vida, fer les paus amb la gent amb qui va acabar malament i fer el bé, per la qual cosa es converteix en Arrow, un vigilant que pretén eliminar el mal dels carrers de Starling City. La sèrie està protagonitzada per Stephen Amell, Colin Donnell, Katie Cassidy, David Ramsey i Willa Holland.

Beauty and the Beast

CW Beauty and Beast

La detectiu Catherine Chandler (Kristin Kreuk) va ser testimoni de l’assassinat de la seva mare i va evitar la pròpia mort gràcies a la intervenció d’un ésser mig humà, mi animal, en una història que ningú ha trobat mai massa convincent. En l’actualitat, un cas la porta a descobrir que el doctor Vincent Keller (Jack Ryan), que tothom creia mort, en realitat és viu i es manté allunyat de la societat per culpa d’un terrible secret: quan s’enfada es converteix en una terrible bèstia, la mateixa que va salvar Catherine anys abans. La noia accedeix a guardar-li el secret a canvi de la seva ajuda per resoldre l’assassinat de la seva mare, iniciant-se entre ells una complexa relació que acabarà sent molt perillosa.

The Carrie Diaries

CW Carrie Diaries

L’any 1984 la vida no és gens fàcil per Carrie Bradshaw. Des de la mort de la seva mare, la germana petita de Carrie està cada cop més rebel i el seu pare es veu superat per la nova responsabilitat. Els seus amics l’ajuden a tirar endavant però la vida en un suburbi de Connecticut no és la millor per oblidar els problemes. Retornem a l’univers de Candace Bushnell per apropar-nos a una Carrie adolescent que manté les seves primeres relacions, comença a interessar-se pel periodisme i està completament enamorada d’un Manhattan fora del seu abast. Anna Sophia Robb dona vida a Carrie i estarà acompanyada per Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania Owen i Brendan Dooling.

Emily Owens, M.D.

Emily Owens és interna de primer any al Denver Memorial Hospital, on tindrà l’ocasió de treballar amb la famosa cardiòloga, la doctora Gina Becket, i on també treballa Will Rider, un noi que li agradava a la facultat. Tothom l’adverteix que l’hospital és com l’institut però Emily no ho acaba d’assumir. Ben aviat ho entendrà tot quan trobi que la seva enemiga d’aquells temps és també la seva companya i comenci a veure quin és l’ambient entre aquelles quatre parets. El repartiment inclou Mamie Gummer, Justin Hartley, Michael Rady, Aja Naomi King, Kelly McCreary i Necar Zadegan.

Cult

CW Cult

Jeff Sefton és un periodista acostumat a les obsessions del seu germà Nate que canviarà d’actitud quan aquest desaparegui. Es posarà a investigar una de les darreres obsessions de Nate, el programa de televisió ‘Cult’, que presenta el perillós joc entre el líder del culte i una policia. Jeff comença a veure que al voltant del programa s’ha establert una xarxa d’espectadors completament enganxats i disposats a portar la seva fixació a extrems totalment violents. Protagonitzen Matt Davis, Jessica Lucas, Alona Tal i Robert Knepper.

En aquest especial<< Anterior

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies