2 de 5 a l'especial Upfronts 2012

Renovacions: ‘Glee’, ‘Bones’, ‘Fringe’, ‘Raising Hope’, ‘Family Guy’, ‘American Dad’, ‘The Cleveland Show’, ‘Touch’, New Girl’, ‘Bob’s Burger’

Cancel·lacions: ‘Terra Nova’, ‘The Finder’, ‘Alcatraz’, ‘Breaking in’, ‘I Hate My Teenage Daughter’

Novetats: ‘Ben & Kate’, ‘The Goodwin Games’, ‘The Mindy Project’, ‘The Following’, ‘The Mob Doctor’

 

Ben & Kate

Ben Kate Fox

Ben (Nat Faxon) és un desastre organitzant la seva vida però sempre està disposat a donar un cop de mà a amics i coneguts. Aquesta actitud es convertirà en un problema quan la seva germana Kate (Dakota Johnson) li demani ajuda per criar la seva filla. El quartet protagonsita es completa amb Tommy (Echo Kellum), company de festes d’en Ben enamorat de la Kate i BJ (Lucy Punch), una camarera britànica que farà tot el que sigui necessari per ajudar la Kate a tirar endavant, legal o il·legal.

The Goodwin Games

Goodwin Games Fox

De Carter Bays i Craig Thomas, creadors de How I Met Your Mother, i Chris Harris, The Goodwin Games està protagonitzada per Becki Newton, Scott Foley i Jake Lacy que interpreten a tres germans que reben en herència la fortuna del seu pare, si aconsegueixen complir les seves peticions.

The Mindy Project

Mindy Project Fox

Mindy Kaling encarna a una doctora que tracta de millorar la seva vida personal i professional. És políticament incorrecta, capaç d’espatllar la boda del seu ex i té una estranya relació d’amor/odi amb el seu company de feina Jeremy. Mindy Kaling deixa The Office per escriure, produir i protagonitzar aquesta comèdia.

The Following

Following Fox

Kevin Bacon dona vida a l’antic agent del FBI Ryan Hardy que persegueix a l’assassí en sèrie Joe Carroll (James Purefoy). El que no sap és que Carroll no només està planejat nous crims sinó que està comunicant-se amb altres criminals, creant una xarxa d’assassins que s’activen seguint les seves ordres. Completen el repartiment Natalie Zea, Jeananne Goossen, Kyle Catlett i Adan Canto.

The Mob Doctor

Mob Doctor Fox

Grace Devlin (Jordana Spiro) és una important cirurgiana toràcica amb una vida molt complicada. Els deutes de joc del seu germà l’han portat a treballar amb la màfia per cobrir el pagament. Així, de dia treballa al Roosevelt Medical de Chicago, mentre que a la nit està a les ordres del crim organitzat. En el repartiment trobem William Forsythe, Floriana Lima, Zach Gilford o Zeljko Ivanek.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies