3 de 5 a l'especial Upfronts 2012

Renovacions: ‘Castle’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Modern Family’, ‘The Middle’, ‘Private Practice’, ‘Body of Proof’, ‘Happy Endings’, ‘Revenge’, ‘Once Upon a Time’, ‘Last Man Standing’, ‘Apartment 23’, ‘Suburgatory’

Cancel·lacions: ‘Desperate Housewives’, ‘Cougar Town’ (que passa a TBS la pròxima temporada), ‘Charlie’s Angels’, ‘Pan Am’, ‘The River’, ‘Man Up’, ‘Good Christian Belles’, ‘Work It’, ‘Scandal’, ‘Missing’

Novetats: ‘How to Live with Your Parents for the Rest of your Life’, ‘Family Tools’, ‘Malibu Country’, ‘The Neighbors’, ‘666 Park Avenue’, ‘Zero Hour’, ‘Red Widow’, ‘Nashville’, ‘Last Resort’, ‘Mistresses’

How to Live with Your Parents for the Rest of your Life

ABC How To Live

Polly (Sarah Chalke) és una mare soltera que porta divorciada gairebé un any. La transició no ha estat fàcil, especialment en aquesta economia, així que ella i la seva filla van haver de traslladar-se amb els seus pares, Elaine (Elizabeth Perkins) i Max (Brad Garrett). Però Polly i els seus pares tenen formes diferents de veure la vida, mentre ella és estricta, els pares són massa permissius. Aquesta inversió de rols generarà tot tipus de situacions divertides en aquesta comèdia de tall familiar.

Family Tools

ABC Family Tools

Unir família i negocis és complicat i Jack Shea (Kyle Bornheimer) està punt de descobrir-ho. Quan el seu pare (J.K. Simmons) té un atac de cor, Jack es fa càrrec del negoci familiar. Però els esforços professionals de Jack mai han estat exitosos i tothom espera que ho faci malament. La nova feina també implica col·laborar amb un assistent problemàtic i la germana d’aquest, Liz, que treballa al local. Només el suport de la tia Terry (Leah Remini) i del seu cosí Mason (Johny Pemberton) poden ajudar a Jack a superar aquest nou repte.

Malibu Country

ABC Malibu Country

Quan Reba Gallaguer (Reba) descobreix que el seu marit Bobby (Jeffrey Nordling) l’està enganyant, el seu món es capgira. Reba somiava que es convertiria en una estrella de la música però va posposar la seva carrera per cuidar de la família. Ara es qüestiona les seves decisions i, juntament amb la seva mare i els dos fills, es trasllada a California per començar una nova vida.

The Neighbors

ABC Neighbors

Debbie (Jamie Gertz) i Marty (Lenny Venito) Weaver són una família normal que decideix moure’s (amb els seus fills) a una casa dintre d’una exclusiva urbanització de New Jersey. Tot i que esperen trobar-se a uns veïns poc normals, mai s’imaginarien que són extraterrestres del planeta Zabvron, que ploren per les orelles i mengen pels ulls. Els Weaver són els primers humans amb els que aquests extraterrestres conviuran i d’ells aprendran que humans i Zabvronians comparteixen més coses del que podrien pensar.

666 Park Avenue

ABC 666 Park Avenue

Un edifici amb fantasmes i un repartiment encapçalat per Terry O’Quinn i Vanessa Williams és el que ens ofereix ‘666 Park Avenue’, la nova sèrie de tall sobrenatural de la cadena. The Drake és un bloc d’apartaments situat al Upper East Side de Manhattan on els inquilins conviuen, sense saber-ho, amb diverses forces del més enllà. Quan el matrimoni format per Jane (Rachael Taylor) i Henry (Dave Annable) arriba per fer-se càrrec de la gestió de l’edifici, descobriran tot el mal del que aquests éssers són capaços.

Zero Hour

ABC Zero Hour

Hank Foley (Anthony Edwards) és l’editor de la revista Modern Skeptic, en la que intenta desfer mites i resoldre conspiracions. Hank haurà de posar a prova el seu escepticisme quan la seva dona (Jacinda Barrett) és segrestada a la seva botiga de rellotges antics, Hank es veu immers en un dels misteris més captivadors de la història de l’home, que s’estén per tot el món i té segles d’antiguitat.

Red Widow

ABC Red Widow

Marta Walraven (Radha Mitchell) pateix la mort del seu marit, implicat d’alguna manera en el tràfic de drogues, i decideix protegir els seus tres fills. Marta fuig del món criminal en el que estava ficada i decideix, amb l’ajuda de l’agent del FBI James Ramos (Mido Hamada), buscar als responsables de l’assassinat. A mesura que s’interni en els baixos fons, Marta descobrirà una força i una determinació que desconeixia i un bon grapat de recursos que seran més que necessaris per refer la seva vida.

Nashville

ABC Nashville

Rayna James (Connie Briton) és una llegenda del country amb una carrera que qualsevol cantant envejaria però que darrerament està començant a decaure. Encara té cues de fans però no omple els estadis com abans i el seu estudi creu que ha d’iniciar un tour compartint escenaris amb la jove Juliette Barnes (Hayden Panettiere), que simbolitza el futur de la música country. Però Juliette vol aconseguir tot el que Rayna té i el conflicte entre les dues es farà evident des del principi. A això s’uneixen els conflictes familiars de Rayna que complicaran encara més la seva situació.

Last Resort

ABC Last Resort

El submarí Colorado rep l’ordre de disparar un míssil nuclear en les costes de Pakistan. El capità Marcus Chaplin (Andre Braugher) és cessat del seu càrrec per ignorar l’ordre i l’oficial Sam Kendal (Scott Speedman) passa a ocupar el seu càrrec i també es nega a disparar. El submarí passarà a ser objectiu dels Estats Units, rep l’impacte d’un projectil i acaba al fons de l’oceà. Gran part de la tripulació aconsegueix arribar a una illa amb l’objectiu de refer les seves vides i resoldre el conflicte amb el seu país.

Mistresses

ABC Mistresses

‘Mistresses’ és un drama sobre les vides d’un grup de quatre dones que estan en un camí d’auto-coneixement i s’uneixen en aquest viatge. Savi (Alyssa Milano) gaudeix d’una bona carrera professional i està decidida a evolucionar a una nova fase deixant la seva feina d’advocada per formar una família amb el seu marit Harry (Brett Tucker). La seva germana Josselyn (Jes Macallan) és completament diferent i no sap cap a on dirigir la seva vida. April (Rochelle Ayles), recent vídua i mare de dos fills, tracta de refer la seva vida després de la tragèdia amb el suport de les seves amigues. Per últim Karen (Yunjin Kim), és una terapeuta que reprèn la relació amb les noies després d’haver -se implicat massa amb un pacient.

 

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies