1 de 5 a l'especial Upfronts 2012

Com cada any arriba la setmana d’upfronts, uns dies que les cadenes de televisió aprofiten per presentar les seves novetats i intentar atreure anunciants per la següent temporada. A més, comencen les promocions dels nous productes i el moviment de les sèries en el mercat internacional.

NBC, CBS, ABC, FOX i CW tenen preparat un bon grapat de novetats per intentar millorar els resultats d’audiència d’aquest any en el que poques sèries han sobreviscut i superar el final de sèries mítiques com ‘House’ o ‘Mujeres desesperadas’.

Renovacions (tardor): ‘Parenthood’, ‘Grimm’, ‘Law & Order: SVU’, ‘Community’, ‘Parks and Recreation’, ‘The Office’, ‘Smash’, ’30 Rock’, ‘Up all night’, ‘Whitney’

Cancel·lacions: ‘Prime Suspect’, ‘Free Agents’, ‘The Playboy Club’, ‘Awake’, ‘The Firm’, ‘Are you there Chelsea?’, ‘Best Friends Forever’, ‘Bent’, ‘Harry’s Law’, ‘Chuck’

Novetats: ‘Revolution’, ‘Chicago Fire’, ‘Do No Harm’, ‘Whitney’, ‘Hannibal’, ‘Infamous’, ‘Go On’, ‘The New Normal’, ‘1600 Penn’, ‘Animal Practice’, ‘Save Me’, ‘Guys with Kids’, ‘Next Caller’

Go On

NBC Go On

Després de passar un temps allunyat de la feina, el periodista esportiu Ryan King (Matthew Perry) – que recentment va perdre la seva dona en un accident de cotxe – ja està llest per tornar a treballar. I encara que sembla el mateix home encantador i arrogant que abans, el seu cap no vol que recuperi la seva antiga posició sense buscar assessorament. Per tant, Ryan, a contracor, s’uneix a un grup de suport amb un objectiu en ment: entrar, sortir i tornar a la ràdio tan aviat com sigui possible. El repartiment es completa amb Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Payton Khary i Miller Allison.

The New Normal

NBC New Normal

En aquests dies, les famílies presenten formes ben diferents: pares i mares solters, donants d’esperma, donants d’òvuls,… És 2012 i qualsevol cosa funciona. Bryan (Rannells Andrew) i David (Justin Bartha) són una parella de Beverly Hills i ho tenen tot. Bé, gairebé. Amb una bona carrera i una relació compromesa, l’únic que els falta és un nadó. I just quan creuen que les estrelles no s’alineen, coneixen Goldie (Geòrgia King), una extraordinària dona jove amb un passat amb alts i baixos. Una cambrera del Mitjà Oest i mare soltera a la recerca d’escapar de la vida i la seva àvia de ment estreta (Ellen Barkin). Goldie decideix canviar tot i mudar-se a Los Angeles amb la seva nena precoç de 8 anys. Desesperada i sense diners -però també fèrtil- Goldie ràpidament es converteix en la “mare de lloguer” dels nois i, possiblement, la noia dels seus somnis. Ryan Murphy és el productor executiu, creador i director juntament amb Ali Adler i Dante Di Loreto.

Animal Practice

NBC Animal Practice

L’èxit del Dr George Coleman (Justin Kirk), veterinari de Nova York, prové del seu talent indiscutible amb els animals de tota mena, tots menys l’espècie humana. La doctora Dorothy Crane, que un cop tenia la clau del cor de George, avui dia també té la clau per al negoci familiar perquè es fa càrrec de la clínica. No només és la nou cap de George sinó que la seva història romàntica amb ell i la seva falta d’experiència amb els animals està obstaculitzant el seu estil. El repartiment el completen Tyler Labine i Bobby Lee.

Guys with Kids

NBC Guys with Kids

Jimmy Fallon ens presenta una nova comèdia sobre uns pares que estan a la trentena i  tracten d’aferrar-se a la seva joventut, mentre estan cuidant dels seus nous nadons. Fàcil, oi? Afortunadament, Chris (Jesse Bradford), Nick (Zach Cregger) i Gary (Anthony Anderson) es tenen els uns als altres per ajudar-se en la seva supervivència com a nous pares. Equilibrar la feina amb quedar-se a casa, feliçment casats o passant per un divorci dolorós, ells saben que la cura dels més petits i el manteniment d’una vida social és un repte diari.

Save Me

NBC Save Me

Benvingut als suburbis del Mig Oest, on no passen coses apassionants. Bé, gairebé mai. Després d’una experiència propera a la mort (asfíxia amb un sandvitx), Beth (Anne Heche) reviu només per adonar-se que ara té línia directa amb Déu. Per descomptat, el seu espòs Tom (Michael Landes) es mostra escèptic i desdenyós. Però quan coses inexplicables comencen a succeir, les creences de tothom es posen a prova. Beth comença a dir i fer coses que commouen la seva família i amics, però ella no serà la típica profeta. Diguem que si Déu tingués una mestressa de casa desesperada com a portaveu, Beth representaria aquest paper a la perfecció!

1600 Penn

NBC 1600 Penn

Els Gilchrist són la família americana mitja que s’enfronta als problemes diaris habituals. S’estimen, són divertits i una mica bojos.En altres paraules, igual que tots els altres. Amb una excepció: viuen en una casa molt especial, la Casa Blanca! Entretenir els dignataris estrangers, escapolir-se per sortir de nit, enfrontar-se amb amors d’institut o apagar incendis -literals i figurats-, no hi ha un dia tranquil a la Casa Blanca Gilchrist. En el repartiment trobem Bill Pullman, Jenna Elfman, Josh Gad o Martha MacIsaac.

Next Caller

NBC Next Caller

Dane Cook dona vida a un locutor de ràdio premiat i carismàtic i Collette Wolfe interpreta a una feminista que vol canviar el món. Els problemes arriben quan l’emissora de ràdio decideix unir-los en el mateix programa. Les seves disputes professionals ben aviat es converteixen en un èxit d’audiència, tot i que els problemes també es traslladen a les seves vides privades.

Revolution

NBC Revolution

La nostra forma de vida depèn de l’electricitat. Llavors, què passaria si simplement deixés de funcionar? Un dia, com accionat per un  interruptor, el món de sobte es troba de nou a l’edat mitjana. Els avions cauen del cel, tanquen els hospitals i la comunicació és impossible. I sense cap tipus de tecnologia moderna, qui pot explicar-nos el que passa? 15 anys després, la vida ha tornat al que una vegada va ser, molt abans de la revolució industrial. Fora de les petites comunitats agrícoles, el perill aguaita. I la vida d’una dona jove canvia dràsticament quan una milícia local arriba i mata el seu pare, que tenia alguna cosa a veure amb l’apagada. Del director Jon Favreau i la fèrtil imaginació de JJ Abrams i Eric Kripke, arriba una sorprenent sèrie d’acció i aventura protagonitzada per Billy Burke, Spiridakos Tracy, Anna Lise Phillips, Zak Orth, Rogers Graham, JD Pardo, Giancarlo Esposito, David Lyons, Howell Maria, Tim Guinée i Roth Andrea.

Chicago Fire

NBC Chicago Fire

Cap treball és més estressant, perillós o excitant que el dels bombers, l’equip de rescat i els paramèdics de l’Estació de Bombers 51 de Chicago. Aquests són els herois quotidians dels Estats Units – els valents homes i dones que es dirigeixen al perill quan tots els altres estan corrent en sentit contrari. Les enormes responsabilitats del treball també els fan pagar un peatge personal. Reputació, grans egos, juntament amb la pressió per prendre decisions instantànies, són l’origen de molts desacords. Quan una tragèdia acaba amb un dels seus, hi ha un munt de culpa per repartir. El repartiment inclou Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Charlie Barnett o David Eigenberg.

Do No Harm

NBC Do No Harm

El Dr Jason Cole (Steven Pasquale) és un neurocirurgià molt respectat que ho té tot, una lucrativa carrera, encant, confiança i el do de la compassió. Però també té un profund i fosc secret. Un matí quan es desperta desorientat en una habitació d’hotel enmig de diverses dones gairebé nues que mai ha vist abans, sap una cosa: que està succeint de nou. Cada nit a la mateixa hora, alguna cosa canvia dins de Jason deixant-lo gairebé irreconeixible: seductor, astut i perillós. Aquest nou home és la seva personalitat alternativa que respon al nom d’Ian Price. Després d’anys de lluita amb Ian fent servir un sedant experimental, el seu cos s’ha acostumat i Ian està lliure de nou i amb ganes de revenja.

Infamous

NBC Infamous

El punt de partida d’aquesta sèrie és la mort de Vivian Bowers, una famosa addicta a les festes que mor per una sobredosi. L’agent del FBI Will Moreno (Laz Alonso) pensa que hi ha alguna cosa que no acaba de funcionar en aquesta dinastia familiar i està convençut que Vivian va ser assassinada. Compta amb la detectiu Joanna Locasto que va ser amiga de la infantesa de Vivian. Joanna ben aviat començarà a descobrir secrets foscos que demostren que la vida de Vivian estava en perill.

Hannibal

NBC Hannibal

Hannibal Lecter arriba a la televisió en una sèrie produïda per Bryan Fuller (‘Pushing Daisies’, ‘Heroes’). Will Graham (Hugh Dancy) és un expert criminòleg que ajuda al FBI a caçar assassins en sèrie. Però quan es troba davant d’un enemic massa complex, Will busca l’ajuda del Dr. Lecter, una de les millors ments del país. Will i Hannibal formen una parella professional brillant i sembla que no hi ha res que els pugui parar.

En aquest especialSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies