El passat cap de setmana Barcelona acollia a Matt Davis, Michael Trevino i Ian Somerhalder, tres dels actors protagonistes de “Diaris de Vampirs” (The Vampire Diaries), en la celebració de la segona edició del Bloody Night Con, una convenció organitzada per  KLZ Events que apropa als fans de la sèrie als seus ídols.

La convenció va tenir lloc a l’Hotel Barceló Sants i va arreplegar prop de 500 persones, en la majoria noies. Fans disposades a pagar entre 100 i 400 euros per estar a prop d’aquests atractius “monstres”. Abans, però, vam estar amb ells en la presentació de l’esdeveniment a la premsa.

Matt Davis, Michael Trevino i Ian Somerhalder.

Simpàtics, entre riures i barret en cap, tots tres van explicar-nos què esperaven de les seves fans a Barcelona, de les preguntes més curioses amb les que s’havien trobat, de les seves experiències a la Diaris de Vampirs, i fins i tot de Lost i de les seves sèries preferides.

Ian Somerhalder i Michael Trevino.

Ian Somerhalder (que interpreta al vampir Damon Salvatore) va ser el més xerraire de tots tres. Tot el contrari que Matt Davis (el caça-vampirs Alaric Saltzman) que semblava que la ressaca l’acompanyava. Michael Trevino (Tyler Lockwood, home-llop) s’ho va passar teta en mig de tots dos.

Us deixem amb el vídeo d’aquella jornada i des d’aquí els hi agraïm la salutació que ens van deixar per als seus fans.

 

   

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies