9 de 13 a l'especial Tim Burton

Novament el tàndem Burton – Depp posa fil a l’agulla per passar a imatges la novel•la de Washington Irving. El resultat a nivell visual és un híbrid entre el còmic clàssic i les pautes atmosfèriques de les antigues pel•lícules de la Hammer (ambient gòtic, sang i violència).

Ens trobem també davant una burla dels personatges tipus Sherlock Holmes: el protagonista Ichabord Crane (Depp) és tot el contrari al que s’espera d’un criminòleg, és un tipus al que tot li fa por i bastant poc hàbil en el seu comportament com a investigador.

Sleepy Hollow Tim Burton

Cap al final de la pel•lícula a Burton se li pot retreure un guió mal resolt amb un excés de seqüències fetes per omplir sense cap utilitat en la història. Diríem que és una pel•lícula bastant imprecisa en la qual l’ambientació s’anteposa a la trama.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>Sleepy Hollow (Sleepy Hollow, 1999)

Durada: 128 min.
Direcció: Tim Burton.
País: USA.
Intèrprets: Johnny Depp (Ichabod Crane), Christina Ricci (Katrina Van Tassel), Miranda Richardson (Lady Van Tassel), Michael Gambon (Baltus), Casper Van Dien (Brom Van Brunt).
Producció: Scott Rudin i Adam Schroeder.
Guió: Kevin Yagher i Andre Kevin Walker, basat en la novel·la de Washington Irving.
Música: Danny Elfman.


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies