8 de 13 a l'especial Tim Burton

Amb el seu segell personal i un repartiment immillorable (Jack Nicholson en un doble paper, Glenn Close, Michael J.Fox, Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan….) Burton explica la invasió del nostre planeta per part d’ una colla d’extraterrestres absolutament bojos i dolentíssims.

La diferència amb la resta de les seves pel•lícules és la manca d’ambientació gòtica donant pas a un esclat de colors que combinen perfectament amb el to irònic de tot el film.

Mars Attack! Tim Burton

Mars attacks! és una sàtira de pel•lícules tipus “Independence Day” amb una mala llet que et farà riure sense parar. Està plena d’escenes absolutament increïbles però jo destacaria el moment en que Jack Nicholson, en el paper de president dels Estats Units, fa un discurs absolutament patriòtic (patètic) que fins i tot els extraterrestres es posen a plorar.

És, en definitiva, una crítica brutal al way of life americà, als seus gustos per programes de televisió horteres, la seva afició al militarisme i al joc, una burla a la Casa Blanca i als seus mediocres assessors…

La pel•lícula, evidentment, no va ser un gran èxit a USA. On no hi ha sentit de l’humor…

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>Mars Attacks! (Mars Attacks!, 1996)

Distribuïdora: Warner Bros.
Durada: 106 minuts
Direcció: Tim Burton
Intèrprets: Jack Nicholson (Presidente Dale /Art Land), Pierce Brosnan (Donald Kessler), Glenn Close (Marsha Dale), Annette Bening (Barbara Land), Danny DeVito (Rude Gambler), Lukas Haas (Richie Norris), Natalie Portman (Taffy Dale), Sarah Jessica Parker (Nathalie Lake), Martin Short (Jerry Ross)
Producció: Tim Burton i Larry Franco
Guió: Jonathan Gems i Tim Burton (no acreditat). Basat en les trading cards de Topps.
Música: Danny Elfman


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies