10 de 13 a l'especial Tim Burton

Ja ho deia Burton a les rodes de premsa de presentació: “És un encàrrec“. Encara que era impossible millorar la original (interpretada per Charlton Heston a finals dels 60) i molt menys el impressionant final que tots recordem, la veritat és que tots esperàvem més d’aquest remake.

Planeta de los simios Tim Burton

Varies errades monumentals: primer, l’elecció d’un inexpressiu i inoperant Mark Wahlberg va suposar un problema greu per a l’espectador i segon, el final que en lloc de sorprendre el que fa es deixar-te indiferent. Es nota gaire que crec que és la seva pel•lícula mes decebedora?

Jo ja li he perdonat. I és que la següent va ser una meravella com Big Fish.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>El planeta de los simios (Planet of the Apes, 2001)

Direcció: Tim Burton.
País: USA.
Intèrprets: Mark Wahlberg (Leo Davidson), Tim Roth (general Thade), Helena Bonham Carter (Ari), Michael Clarke Duncan (Attar), Kris Kristofferson (Karubi), Estella Warren (Daena), Paul Giamatti (Limbo), Cary-Hiroyuki Tagawa (Krull), Erick Avari (Tival), Luke Eberl (Birn), Evan Dexter Parke (Gunnar), Freda Foh Shen (Bon), David Warner (Sandar), Glenn Shadix (senador Nado), Lisa Marie (Nova), Charlton Heston (simi).
Guió: Mark D. Rosenthal, William Broyles Jr. I Lawrence Konner; basat en la novel•la de Pierre Boulle.
Producció: Richard D. Zanuck.
Música: Danny Elfman.


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X